Denne «Sex og Singelliv»-scenen hatet hun

Vi forstår godt at dette ikke var så behagelig å spille inn...

POPULÆR GJENG: Cynthia Nixon som advokaten Miranda Hobbs, Kim Cattrall som PR-agent Samantha Jones, Kristin Davis som kunstkjenneren Charlotte York og Sarah Jessica Parker som sexspaltist Carrie Bradshaw i «Sex og Singelliv». FOTO: HBO
POPULÆR GJENG: Cynthia Nixon som advokaten Miranda Hobbs, Kim Cattrall som PR-agent Samantha Jones, Kristin Davis som kunstkjenneren Charlotte York og Sarah Jessica Parker som sexspaltist Carrie Bradshaw i «Sex og Singelliv». FOTO: HBO Vis mer
Publisert

«Sex og Singelliv» gikk på TV fra 1998 til 2004. Seks år og tilsvarende mange sesonger med venninnegjengen fra New York bød på haugevis av minneverdige øyeblikk.

Da firkløveret blir avhengige av sexleketøyet «The Rabbit», Aidan og Mr. Bigs gjørmete slosskamp utenfor førstnevntes hytte på landet, Carries Post it-brudd med forfatterkollega Berger...

Vi fikk også servert en del minneverdige øyeblikk i filmene som fulgte serien i 2008 og 2010. Mange av de med Charlotte York, spilt av Kristin Davis, i forgrunnen!

For eksempel det hjerteskjærende øyeblikket da Carrie slår Mr. Big med blomsterbuketten hun skulle gå oppover alteret med – som hun ikke fikk gjort fordi han ikke møtte opp i bryllupet deres – og Charlotte støtter venninnen inn i en ventende bil mens hun ser på Big på en måte som må sies å være definisjonen på ordtaket «hvis blikk kunne drepe».

Eller da hun ved et uhell får i seg dusjvann på en ferietur til Mexico, og rett og slett bæsjer på seg. Ganske uforglemmelig, synes vi!

(Pssst: Forfatteren av bøkene «Sex og Singelliv» er bygget på, Candace Bushnell, har bekreftet at en ny bok og serie er på vei. I samme by og i samme sjanger, men med andre karakterer.)

LES OGSÅ: «Sex og Singelliv»-fan? Da bør du sjekke ut disse seriene

Alle de fire stjernene fra suksesserien har fortsatt karrieren som skuespillerinner, men de store rollene har uteblitt for samtlige. Nå er Davis dog aktuell i sin første film på flere år; Netflix-originalen «Holiday in the Wild».

Dermed er 54-åringens timeplan fylt til randen med diverse promoteringsbesøk.

Denne uken var hun innom talkshow-vert Andy Cohens Watch What Happens Live – og da avslørte hun blant annet hvilken «Sex og Singelliv»-scene hun hatet å spille inn.

– Én av mennene jeg hadde sex med i serien måtte skrike «bitch!» og «hore!» i ansiktet mitt. Jeg hatet det så mye. Jeg hatet det, forteller Davis i intervjuet.

Stjernen referer altså til sjette episode i sesong tre, hvor Charlotte dater en mann som ser ut til å være den perfekte gentleman – men som ikke klarer å la være å rope nedverdigende ting til henne idet han når klimaks.

Trenger du en påminnelse, kanskje?

I det samme intervjuet blir Davis også stilt spørsmålet det alltid har vært stor splittelse rundt blant «Sex og Singelliv»-fansen; nemlig Aidan eller Mr. Big-debatten.

– Jeg elsker John Corbett (som spiller Aiden, jour. anm.) så veldig, veldig høyt... Men jeg synes det var riktig at Carrie endte opp med Big, konkluderer skuespillerinnen.

Se hele intervjuet – som også inkluderer en telefonsamtale med Sarah Jessica Parker selv – under!

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer