House of Hammer:

- Denne skandalen er vanskelig å snu

I en ny sjokkerende dokumentar går flere kvinner ut og forteller om sine traumer etter forhold med skuespiller Armie Hammer.

FALLET HAMMER: Skuespiller og rikmannssønn Armie Hammer er kjent fra filmer som The Social Netwoek og Call me by your name. Han hadde alt lagt til rette for en lysende karriere. Så kom varslene. FOTO: NTB

FALLET HAMMER: Skuespiller og rikmannssønn Armie Hammer er kjent fra filmer som The Social Netwoek og Call me by your name. Han hadde alt lagt til rette for en lysende karriere. Så kom varslene. FOTO: NTB

Vis mer
Publisert

Denne dokumentaren inneholder grafiske beskrivelser av vold, seksuelt misbruk og tvungen kontroll.

Denne advarselen møter seerne innledningsvis i den nye dokumentarserien «House of Hammer», som nylig hadde premiere på Discovery+. Serien tar for seg historien om skuespilleren Armie Hammer, og hvordan han ut av det blå under pandemien fikk merkelappen kannibal.

Advarselen er en underdrivelse. For i denne tredelte serien blir vi servert påstander om kannibalisme, russisk spionasje, seksuelt voldelige forhold, boller med kokain og Charles og Diana. Det er ikke for sarte sjeler.

Vi kjenner historien. En ung, kjekk og rik mann fra god familie og med en god familie. Han er gift med en vakker kone og de har vakre barn sammen. Så kommer varslene. Først det ene, som resulterer i flere.Men med skuespiller Armie Hammer er det ikke «bare» varsler om affærer eller maktmisbruk.

Armie Hammer på sin side har benektet alle anklagene som er rettet mot han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer