Chris Noth

Denne stjernen fikk nesten rollen som Mr. Big

Carrie Bradshaws drømmemann i «Sex and the City» skulle egentlig ikke bli portrettert av Chris Noth...

IKONISK ROLLE: Chris Noth spilte Carrie Bradshaws kjærlighetsinteresse, Mr. Big, i «Sex and the City». Nå viser det seg at rollen egentlig var tiltenkt en annen Hollywood-stjerne. Foto: Scanpix
IKONISK ROLLE: Chris Noth spilte Carrie Bradshaws kjærlighetsinteresse, Mr. Big, i «Sex and the City». Nå viser det seg at rollen egentlig var tiltenkt en annen Hollywood-stjerne. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Sex and the City» gikk på TV fra 1998 til 2004, og den New York-baserte jentegjengens opp- og nedturer i hverdagen ble fulgt av millioner. Til tross for at programmet hadde fire hovedrolleinnhavere, var det Carrie Bradshaws turbulente kjærlighetsliv som genererte aller mest interesse.

Den motebevisste krølltoppen ble spilt av Sarah Jessica Parker (51), og hadde mange forhold i løpet av seriens seks år på skjermen. Høyest elsket av seerne var nok Mr. Big, som Carrie også endte opp med til slutt. Han ble portrettert av Chris Noth (61), og vi kan ikke se for oss noen andre i rollen – men nå viser det seg at dét nesten var tilfelle. I et nytt intervju avslører nemlig skaperen av «Sex and the City», Darren Star (54), at han så for seg Alec Balwin (57) som den verdensvante businessmannen.

– Jeg tenkte egentlig på Alec som Mr. Big, men så traff jeg Chris og synes han var helt perfekt. Jeg husker den første manuslesningen hans, hvor flink han var. Jeg sier ikke at Chris er Mr. Big, men han tok med mye av selv inn i rollen, sier Star til Entertainment Weekly.

I tillegg forteller han at en av Carries andre kjærester, Aidan Shaw, mest sannsynlig ville blitt spilt av «Legends of the Fall»-stjernen Aidan Quinn (57) dersom han ikke var opptatt med et annet prosjekt da de kontaktet han. Dermed tilfalt rollen John Corbett (54) i stedet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer