«Den Lille Havfruen»

Denne stjernen skal ha kapret rollen som prins Erik

Snakk om perfekt valg!

KLASSIKER: Denne skjermdumpen er tatt fra det velkjente øyeblikket da prins Erik og Ariel møtes etter at sistnevnte har gitt fra seg stemmen sin – til skurken Ursula – og omsider fått menneskeben. FOTO: Disney
KLASSIKER: Denne skjermdumpen er tatt fra det velkjente øyeblikket da prins Erik og Ariel møtes etter at sistnevnte har gitt fra seg stemmen sin – til skurken Ursula – og omsider fått menneskeben. FOTO: Disney Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 30 år siden hadde det som skulle bli en av Disneys høyst elskede og mest ikoniske produksjoner premiere.«Den Lille Havfruen» kom ut i november 1989 og ble en umiddelbar hit; på verdensbasis spilte den inn 211 millioner dollar. Dét tilsvarer omtrentlig 1,7 milliarder norske kroner.Selv om Disney fremdeles kommer med nye originalfilmer – som for eksempel «Frost», «Vaiana» og «Rapunzel» – har de siste årene vært preget av ferske versjoner av de gamle klassikerne.Vi har blant annet fått servert ny «Jungelboken», «Alice i Eventyrland», «Skjønnheten og Udyret», «Dumbo» og «Aladdin». Akkurat nå er det produksjonsselskapets aller største suksess, «Løvenes Konge», som er i vinden.Fremover kan vi også glede oss til «Mulan», «Ringeren av Notre Dame» og «Lady og Landstrykeren» – for å nevne noen få.I tillegg har det altså blitt bekreftet at vi får se en ny versjon av filmen med alles favoritthavfrue i hovedrollen.

Det har allerede blitt bekreftet at det er artist Halle Bailey som skal portrettere Ariel i «Den Lille Havfruen». Det skapte storm på sosiale medier da valget ble kjent; Bailey er nemlig svart – noe visse personer mente at ikke var forenlig med den ikoniske rollefiguren.Helt bak mål, selvfølgelig – vi er sikre på at Bailey kommer til å briljere som havfrue.Nå har ryktene også begynt å svirre om hvilken superstjerne som skal tre inn i en annen viktig rolle.Ifølge Variety er den 25 år gamle sangeren Harry Styles, som tidligere var en del av boybandet One Direction, i forhandlinger med Disney om å spille prins Erik.I tillegg til artistkarrieren, debuterte Styles som skuespiller i det Christopher Nolan-regisserte krigsdramaet «Dunkirk» fra 2017. Han skal også har vært en av flere skuespillere som ble vurdert til rollen som Elvis i en kommende film om kongen av rock'n'roll.Når den nye versjonen av «Den Lille Havfruen» har premiere, er foreløpig ukjent. Filming skal dog begynne tidlig i 2020.Pssst: Ifølge jungeltelegrafen skal muligens geniale Melissa McCarthy spille Ursula – og dét krysser vi fingre og tær for at stemmer. Det meste McCarthy tar i, blir tross alt til gull!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer