Denne trusen er laget for å gi deg «camel toe»

Nei, vi tuller ikke!

KJENT FENOMEN: Hvem kan vel glemme denne scenen fra «Sex og Singelliv»-film nummer to, da pripne Charlotte York får «camel toe» – ironisk nok mens gjengen rir på kameler? FOTO: HBO
KJENT FENOMEN: Hvem kan vel glemme denne scenen fra «Sex og Singelliv»-film nummer to, da pripne Charlotte York får «camel toe» – ironisk nok mens gjengen rir på kameler? FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Er det noe det slett ikke har manglet på gjennom årene, så er det spesielle trender på mote- og skjønnhetsfronten.

Så langt i 2019 har vi fått servert jeanstrusa (vi tviler dog på at den kommer til å bli en storfavoritt her i hjemme) og treskoen har gjort comeback.

Tidligere år har vi blant annet fått se Kendall Jenner i usynlige bukser, og i en periode farget flere superstjerner armhulehåret sitt både lilla, rosa og gult.

Spesielt mye oppstyr har det vært rundt øyenbryn: Sosiale medier har bugnet av bryn formet som fjær, juletre-bryn, fiskehale-bryn og hage-øyenbryn. Sistnevntes navn kom av at trenden kjennetegnes av små blomster og planter, både ekte og falske, som festes i brynene.

Merkelige trender har det altså vært nok av – men nå har vi kommet over en som (kanskje?) stikker av med topplasseringen.

Nemlig «camel toe»-undertøy.

LES OGSÅ: Har du hørt om «scrumper»-trenden?

Ja, du leste riktig!

Trusen gikk først sin seiersgang på nettet i 2017, og har nå dukket opp igjen.

Begrepet «camel toe» – som enkelt nok oversettes til kameltå på norsk – viser til konturen av kvinners ytre kjønnslepper og «kløften» mellom når de blir tydelig synlige utenpå klærne, for eksempel i tettsittende bukser eller shorts.

Tidligere har man nok vært vant til at kameltå er mindre ønskelig å få, men det finnes altså en truse som har som formål å gi deg en utpreget versjon av nettopp dét.

«Akkurat når man tror man har sett alt...», skriver Twitter-brukeren @mrmichaelquick.

Produktet ble først og fremst laget for kvinner som ønsket å fremheve underlivet, men fikk også et annet marked: Transkvinner som gjerne ville skjule konturene av penisen sin.

Med andre ord: Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe!

LES OGSÅ: 12 kjendiser som har banet vei for transseksuelle

OPPHAVET: Formen på kamelens fot tilnærmet lik den man kan se når kvinner får «camel toe» i tettsittende bukser eller shorts – derav navnet. FOTO: Scanpix
OPPHAVET: Formen på kamelens fot tilnærmet lik den man kan se når kvinner får «camel toe» i tettsittende bukser eller shorts – derav navnet. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer