KJENT FENOMEN: Hvem kan vel glemme denne scenen fra «Sex og Singelliv»-film nummer to, da pripne Charlotte York får «camel toe» – ironisk nok mens gjengen rir på kameler? FOTO: HBO
KJENT FENOMEN: Hvem kan vel glemme denne scenen fra «Sex og Singelliv»-film nummer to, da pripne Charlotte York får «camel toe» – ironisk nok mens gjengen rir på kameler? FOTO: HBO Vis mer

Denne trusen er laget for å gi deg «camel toe»

Nei, vi tuller ikke!

Publisert

Er det noe det slett ikke har manglet på gjennom årene, så er det spesielle trender på mote- og skjønnhetsfronten.

Så langt i 2019 har vi fått servert jeanstrusa (vi tviler dog på at den kommer til å bli en storfavoritt her i hjemme) og treskoen har gjort comeback.

Tidligere år har vi blant annet fått se Kendall Jenner i usynlige bukser, og i en periode farget flere superstjerner armhulehåret sitt både lilla, rosa og gult.

Spesielt mye oppstyr har det vært rundt øyenbryn: Sosiale medier har bugnet av bryn formet som fjær, juletre-bryn, fiskehale-bryn og hage-øyenbryn. Sistnevntes navn kom av at trenden kjennetegnes av små blomster og planter, både ekte og falske, som festes i brynene.

Merkelige trender har det altså vært nok av – men nå har vi kommet over en som (kanskje?) stikker av med topplasseringen.

Nemlig «camel toe»-undertøy.

LES OGSÅ: Har du hørt om «scrumper»-trenden?

Ja, du leste riktig!

Trusen gikk først sin seiersgang på nettet i 2017, og har nå dukket opp igjen.

Begrepet «camel toe» – som enkelt nok oversettes til kameltå på norsk – viser til konturen av kvinners ytre kjønnslepper og «kløften» mellom når de blir tydelig synlige utenpå klærne, for eksempel i tettsittende bukser eller shorts.

Tidligere har man nok vært vant til at kameltå er mindre ønskelig å få, men det finnes altså en truse som har som formål å gi deg en utpreget versjon av nettopp dét.

«Akkurat når man tror man har sett alt...», skriver Twitter-brukeren @mrmichaelquick.

Produktet ble først og fremst laget for kvinner som ønsket å fremheve underlivet, men fikk også et annet marked: Transkvinner som gjerne ville skjule konturene av penisen sin.

Med andre ord: Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe!

LES OGSÅ: 12 kjendiser som har banet vei for transseksuelle

OPPHAVET: Formen på kamelens fot tilnærmet lik den man kan se når kvinner får «camel toe» i tettsittende bukser eller shorts – derav navnet. FOTO: Scanpix
OPPHAVET: Formen på kamelens fot tilnærmet lik den man kan se når kvinner får «camel toe» i tettsittende bukser eller shorts – derav navnet. FOTO: Scanpix Vis mer
Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer