Denne valpen smelter alles hjerter

På sosiale medier trekker folk linjer til en karakter fra Disney.

PUPPY EYES: Hunden Winnie (3 mnd) er i vinden om dagen. Skjermdump fra Instagram.
PUPPY EYES: Hunden Winnie (3 mnd) er i vinden om dagen. Skjermdump fra Instagram. Vis mer
Publisert

Fra tid til annen oppstår det bilder på sosiale medier som tar helt av. Det kan være fenomener som har fått oss til å måpe, klø oss i hodet og rett og slett bare bli forbauset, eller det kan være skjønnhetstrender som går viralt.

Nå er det derimot en liten valp som tar internett med storm, og gir uttrykket «Puppy eyes» en oppgradert betydning med sine store, «hazel» fargede øyne og lange øyevipper:

Storsjarmøren heter Winnie (3 måneder), og er av rasen engelsk Cocker Spaniel. På Instagram publiserer eierne bilder og videoer av livet til den lille valpen, som flere har påpekt at ligner på en disneykarakter.

Winnie ble for alvor kjent etter en TikTok video, som i skrivende stund har over 2 millioner likes og 11 000 kommentarer på videotjenesten.

Skjermbilde fra TikTok.
Skjermbilde fra TikTok. Vis mer

Det dukker stadig opp nye, søte og morsomme dyr som tar over internett. Da den britiske avisen Mirror omtalte Winnie, nevnte de også en annen hund som fikk mye oppmerksomhet på grunn av sitt menneskelignende utseendet.

Vi vet ikke med dere, men vi smelter av denne lille firbente krabaten!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer