Bak kulissene:

Denne videoen av Kardashian-søstrene går viralt

1,5 millioner har sett Kim kjempe iherdig for å få på seg sitt åletrange lateks-antrekk.

KULTURELLE SØSTRE: Kourtney og Kim Kardashian på kunstutstilling i Miami i desember. FOTO: NTB Scanpix
KULTURELLE SØSTRE: Kourtney og Kim Kardashian på kunstutstilling i Miami i desember. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I kjendisverdenen ligger det mye prestisje i mote. Unge stjerner higer etter å bli kledd opp av de store designerne og motehusene, men bare noen få er så heldige å få sjansen til å sprade nedover rød løper iført antrekk signert merker som Versace, Gucci, Chanel, Dolce & Gabbana...

Det aller viktigste stedet å se og bli sett, er moteuka i Paris.

Da følger nemlig paparazzifotografene stjernene ekstra tett; de avbildes ikke bare når de ankommer visninger, men så godt som hele dagen – fra de setter foten utenfor hotellet sitt om morgenen, til de legger seg om kvelden.

I år gikk den kjendistunge moteuka av stabelen fra slutten av februar til begynnelsen av mars. Blant de kjente fjesene som dukket opp var «Little Women»-aktuelle Florence Pugh (24), Bella (23) og Gigi Hadid (24), svenske Alicia Vikander (31), Zoë Kravitz (31), Lupita Nyong'o (37) og Liv Tyler (42).

Kardashian-slekta er forøvrig fast inventar hvert år. Denne gangen var det Kim Kardashian (39) og storesøster Kourtney Kardashian (40) som fikk mest oppmerksomhet.

IØYNEFALLENDE: Kardashian-søstrene vakte oppsikt da de steg ut av bilene sine i lateks – fra topp til tå. FOTO: NTB Scanpix
IØYNEFALLENDE: Kardashian-søstrene vakte oppsikt da de steg ut av bilene sine i lateks – fra topp til tå. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

De berømte søsknene byttet antrekk titt og ofte, og gjerne flere ganger om dagen, men det var spesielt én «look» som vakte oppsikt.

Da duoen ankom en tilstelning i regi av Kims ektemann, Kanye West, hadde de nemlig på seg hver sin åletrange lateksdrakt fra Balmains høstkolleksjon.

Sjefsdesigner Olivier Rousteing er en nær venn av Kardashian-familien og det går sjelden lenge mellom hver gang de lar seg avbilde i en av den talentfulle 33-åringens kreasjoner.

LES OGSÅ: Fikk eksklusiv «pølseveske» i bursdagsgave

Vi kunne gjettet at Kim og Kourtneys antrekk var alt annet enn enkle å komme seg inn i – og nå har vi fått visuell bekreftelse på at dét stemmer på en prikk!

I et ferskt promoteringsklipp fra «Keeping Up With The Kardashians», får vi nemlig være med bak kulissene når den yngste av søstrene kler på seg. Her får hun hjelp av flere mennesker som må dra, strekke og rive for å få henne inn i de ekstremt tettsittende Balmain-plaggene.

På et tidspunkt lurer Kim til og med på om hun har pådratt seg strekk i skulderen som følge av den iherdige innsatsen.

Se det hysterisk morsomme klippet her:

LES OGSÅ: Beskyldes for å retusjere kroppen sin – igjen

Det ser altså ut til at det var god stemning mellom søstrene i Paris, men det er ingen hemmelighet at forholdet deres har vært gjennom flere bølgedaler det siste året.

Gnisningene mellom duoen bunner i at Kourtney gjerne vil trekke seg litt vekk fra rampelyset og dele mindre av livet sitt i familiens realityserie, mens Kim mener at storesøsteren bare nyter fordelene ved å ha Kardashian-navnet – uten å jobbe.

Det har vært nok av munnhuggeri, men i den nye sesongen som har premiere denne uken, blir krangelen faktisk fysisk.

I en snutt delt av Khloé Kardashian (hun står også for historiefortellingen, dog forkledd som «momager» Kris Jenner) får vi se Kim både slå og sparke søsteren sin.

Snakk om nytt nivå av søskenrivalisering...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer