Bak kulissene:

Denne videoen av Kardashian-søstrene går viralt

1,5 millioner har sett Kim kjempe iherdig for å få på seg sitt åletrange lateks-antrekk.

KULTURELLE SØSTRE: Kourtney og Kim Kardashian på kunstutstilling i Miami i desember. FOTO: NTB Scanpix
KULTURELLE SØSTRE: Kourtney og Kim Kardashian på kunstutstilling i Miami i desember. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I kjendisverdenen ligger det mye prestisje i mote. Unge stjerner higer etter å bli kledd opp av de store designerne og motehusene, men bare noen få er så heldige å få sjansen til å sprade nedover rød løper iført antrekk signert merker som Versace, Gucci, Chanel, Dolce & Gabbana...Det aller viktigste stedet å se og bli sett, er moteuka i Paris.Da følger nemlig paparazzifotografene stjernene ekstra tett; de avbildes ikke bare når de ankommer visninger, men så godt som hele dagen – fra de setter foten utenfor hotellet sitt om morgenen, til de legger seg om kvelden.I år gikk den kjendistunge moteuka av stabelen fra slutten av februar til begynnelsen av mars. Blant de kjente fjesene som dukket opp var «Little Women»-aktuelle Florence Pugh (24), Bella (23) og Gigi Hadid (24), svenske Alicia Vikander (31), Zoë Kravitz (31), Lupita Nyong'o (37) og Liv Tyler (42).Kardashian-slekta er forøvrig fast inventar hvert år. Denne gangen var det Kim Kardashian (39) og storesøster Kourtney Kardashian (40) som fikk mest oppmerksomhet.

De berømte søsknene byttet antrekk titt og ofte, og gjerne flere ganger om dagen, men det var spesielt én «look» som vakte oppsikt.Da duoen ankom en tilstelning i regi av Kims ektemann, Kanye West, hadde de nemlig på seg hver sin åletrange lateksdrakt fra Balmains høstkolleksjon.Sjefsdesigner Olivier Rousteing er en nær venn av Kardashian-familien og det går sjelden lenge mellom hver gang de lar seg avbilde i en av den talentfulle 33-åringens kreasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer