Bianca Ingrosso

– Dere eldre kvinner, vær så snill og slutt!

Bestemødre spyr ut hatkommentarer på sosiale medier. Nå har Bianca Ingrosso fått nok - av eldre kvinner.

FÅTT NOK: Eldre damer som hetser på nett. Bianca Ingrosso sier hun har fått nok. FOTO: Skjermdump Instagram @biancaingrosso
FÅTT NOK: Eldre damer som hetser på nett. Bianca Ingrosso sier hun har fått nok. FOTO: Skjermdump Instagram @biancaingrosso Vis mer
Publisert

Den svenske realitystjerna og influenseren Bianca Ingrosso har flere ganger tatt til motmæle mot mobbing og krenkelser i kommentarfeltet på sosiale medier. Men nå har en ny gruppe nett-troll utmerket seg, og den svenske realitykjendisen sparer ikke på kruttet når hun sier ifra - til bestemødrene!

På TV med mamma

Bianca (25) og moren Pernilla Wahlgren (52) er er kjent fra Wahlgrens Värld på TV. Mamma slo gjennom som sanger og artist på 80 og 90-tallet.

MAMMA: Pernilla Wahlgren i den svenske Melodifestivalens finale i Globen i Stockholm i 2010.

Foto: Janerik Henriksson/NTB
MAMMA: Pernilla Wahlgren i den svenske Melodifestivalens finale i Globen i Stockholm i 2010. Foto: Janerik Henriksson/NTB Vis mer

Selv har Bianca etablert seg som influenser og blogger og er å se på alt fra Instagram og YouTube, til et arsenal av TV-kanaler, og fronter blant annet Nelly og sitt eget sminkemerke Caia Cosmetics. KK har tidligere skrevet om Biancas mildt sagt innbringende virksomheter.

Sexavsløringer

Influenseren som også har hatt av Sverges mest populære podcaster, er dessuten svært åpenhjertig, og har fortalt om at hun i perioder føler seg nede. Hun har dessuten lettet på dyna, og fortalt at hun onanerer ofte, og at hun synes mange menn er dårlige i senga. Av og på-kjæresten hennes gjennom flere år har også måttet tåle at hun har røpet at de to har latt kamera gå under sengekosen.

Prisen for åpenhet

Men det koster å stikke seg frem, og kommentarfeltet under bildene hun legger ut er ifølge Bianca for mye å bære. I et nylig innlegg på Instagram stories forteller Bianca at hun har fått nok, og hun ber folk skjerpe seg.

Og det er altså spesielt en gruppe nett-troll hun trekker frem som de verste, nemlig godt voksne damer på alder med moren hennes.

«Jeg vet at man må tåle dritt når man er offentlig og jeg bruker å være flink til å takle det. Men jeg er inne i en dårlig periode med hatkommentarer og blir veldig lei meg og irritert. Vær så snill å slutt å kommentere fjeset og kroppen min på hvert eneste bilde», skriver Bianca, som har vært åpen også om spiseforstyrrelsene sine.

I innlegget fortsetter Bianca:

«Til alle dere eldre kvinner, vær så snill og slutt. Jeg har ikke redigert bildene mine, jeg har ikke tatt Botox i ansiktet, jeg har ikke fillers i kinnene … Det heter sminke, vinkler og hvordan man poserer. Om dere synes det ene eller andre om meg, vær så snill å holde det for dere selv», skriver Bianca på storyen.

Hatefulle bestemødre

Det er ikke første gang Bianca roper varsko. Også i juli 2020 gikk hun ut mot de godt voksne kvinnene:

«Alle dere voksne damer som hater som gale på alle mine sosiale medier for tiden … ikke glem at DERES barnebarn følger meg og leser DERES kommentarer. Er det et sånt forbilde du ønsker å være for dine barn/barnebarn?».

La ned blogg etter hat

I 2018 ble kritikken fra nett-trollene ble så vond at Bianca valgte å legge ned bloggen. I sitt siste blogginnlegg fra desember 2018 skrev hun:

«Dette er ikke holdbart for meg lenger. Jeg holder dessverre ikke ut den mengden hat og personangrep jeg får hver dag. Det er ikke lenger konstruktiv kritikk, men bare mobbing, anklager, personangrep og slemme ord for å såre meg og trykke meg ned».

Se dette innlegget på Instagram

Mamsen & jag ❤️

Et innlegg delt av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Mamma opprørt

Mamma Pernilla Wahlgren skal ha delt datterens tekst fra Instagram story, og skrevet at hun er forbauset over at det spesielt er voksne kvinner på hennes egen alder lar datteren få gjennomgå:

«Ta dette til dere, alle dere som begynner å krenke unge, framgangsrike jenter på Insta. Og det verste er at det er kvinner på min egen alder som er verst».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer