Sommerhytta 2022

Derfor ble de første ukene ekstra spesielle for ekteparet

- Det handler om å snakke pent til hverandre og å ha tålmodighet, forteller Sommerhytta-Sara til KK.

SOMMERHYTTA 2022: Ekteparet Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin har vært gift siden 2019. FOTO: Espen Solli / TV 2
SOMMERHYTTA 2022: Ekteparet Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin har vært gift siden 2019. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Under de første ukene av innspillingen av reality-konkurransen Sommerhytta på TV 2, ble den islamske fastemåneden markert - og for to av de åtte deltakerne gjorde det at den første tiden under byggeprosjektet på idylliske Nes Strandhager på Romerike, gikk litt trått.

- Det var ganske tøft i starten, da det var såpass mye nytt å sette seg inn i. Det var mye adrenalin og spenning rundt deltakelsen, samtidig som det var uvant å bli filmet så mye, samtidig med at vi måtte lære oss mye nytt angående bygging! forteller Sara Meyer Boudaya (28) til KK.

- Det at vi fastet på toppen av det hele var ekstra hardt! Men likevel syntes vi at det gikk bedre enn forventet, og etter hvert ble vi vant til det. Det var ganske mye stress ellers, som gjorde at man uansett ikke hadde tid til mat, sier hun og ler.

Sara deltar med ektemannen Ibrahim Mahnin (30), som hun giftet seg med i 2019, og legger til overfor KK at hun og ektemannen ofte kan bli påvirket av sult.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer