Sommerhytta 2022

Derfor ble de første ukene ekstra spesielle for ekteparet

- Det handler om å snakke pent til hverandre og å ha tålmodighet, forteller Sommerhytta-Sara til KK.

SOMMERHYTTA 2022: Ekteparet Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin har vært gift siden 2019. FOTO: Espen Solli / TV 2
SOMMERHYTTA 2022: Ekteparet Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin har vært gift siden 2019. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Under de første ukene av innspillingen av reality-konkurransen Sommerhytta på TV 2, ble den islamske fastemåneden markert - og for to av de åtte deltakerne gjorde det at den første tiden under byggeprosjektet på idylliske Nes Strandhager på Romerike, gikk litt trått.

- Det var ganske tøft i starten, da det var såpass mye nytt å sette seg inn i. Det var mye adrenalin og spenning rundt deltakelsen, samtidig som det var uvant å bli filmet så mye, samtidig med at vi måtte lære oss mye nytt angående bygging! forteller Sara Meyer Boudaya (28) til KK.

- Det at vi fastet på toppen av det hele var ekstra hardt! Men likevel syntes vi at det gikk bedre enn forventet, og etter hvert ble vi vant til det. Det var ganske mye stress ellers, som gjorde at man uansett ikke hadde tid til mat, sier hun og ler.

Sara deltar med ektemannen Ibrahim Mahnin (30), som hun giftet seg med i 2019, og legger til overfor KK at hun og ektemannen ofte kan bli påvirket av sult.

- Til vanlig er både jeg og Ibrahim «hangry», der vi kan snappe på hverandre hvis vi ikke har fått i oss mat og blodsukkeret er lavt, sier hun og ler.

Møttes under studietiden

Paret lovet hverandre evig troskap med hverandre rundt fire år etter at de møttes da de begge gikk på barnevernsstudie.

Ibrahim er opprinnelig marokkansk, Sara er halvt tunisisk, og de arbeider begge to som barnevernspedagoger.

Sommerhytta har de vist at de er et standhaftig og synkronisert par, og imponerte alle da de stakk av med seriens aller første felleskonkurranse.

Men som følge av fasting og ramadan var altså arbeidslysten og energinivået litt i ulage den første tiden - og for å stresse ned og finne roen var ekteparet flinke til å stoppe opp underveis

- Kan vi lande i i felles zen nå sammen og gi hverandre en klem? spør Sara ektemannen i episode tre, og strekker ut armene mot ektemannen, som gir kona en god klem før hun skal ut på Sommerhytta-oppdrag.

GJENGEN: Ibrahim og Sara (t.v.) sammen med de andre deltakerne i årets Sommerhytta-sesong, og programleder Guri Solberg. FOTO: Espen Solli / TV 2
GJENGEN: Ibrahim og Sara (t.v.) sammen med de andre deltakerne i årets Sommerhytta-sesong, og programleder Guri Solberg. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Ekteparet konkluderer med at de til tross for stress og «hangry»-tilstander, har imponert seg selv og hverandre - og spesielt under fastingen de første ukene.

- Mye av fastingen går også ut på å snakke pent til hverandre og å ha tålmodighet. Sånn sett klarte vi oss fint selv om vi fastet. Det gikk mest utover fokuset og kreativiteten å ikke ha mat eller væske i toppen!

«Sommerhytta» sendes på TV 2 Play og TV 2 klokken 20 mandag til torsdag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer