Succession

Derfor ble denne hårsveisen ikonisk over natten

Fansen fikk hakeslepp da de lange lokkene måtte vike til fordel for en kort bob. Kostymeansvarlig forteller om avgjørelsen bak stilforandringen.

SUCCESSION: Karakteren Siobhan Roy spilles av den australske skuespilleren Sarah Snook. Bildet til venstre er fra sesong 1, mens bildet til høyre, der lokkene er klippet, er tatt fra sesong 2. FOTO: HBO
SUCCESSION: Karakteren Siobhan Roy spilles av den australske skuespilleren Sarah Snook. Bildet til venstre er fra sesong 1, mens bildet til høyre, der lokkene er klippet, er tatt fra sesong 2. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Succession-fans verden over venter i spenning på hva neste sesong, den fjerde ut i rekken, har å by på - og spesielt vi nordmenn, fordi deler av sesongen er spilt inn i vakre Valldal på Sunnmøre.

HBO-serien, om den mektige og forskrudde Roy-familien som eier det fiktive, amerikanske mediehuset Waystar Royco, ble over natten en «snakkis» da den kom ut sommeren 2018.

Mange la sin elsk på karakteren Siobhan «Shiv» Roy, som er den eneste kvinnen i søskenflokken som kniver om å arve pappas milliardbedrift - den dagen han går ut av tiden.

Har lagt sin elsk på norske designantrekk

Men Logan Roy (Brian Cox) er en seig forretningsmann, som ikke har tenkt til å overlate bedriften han én gang startet med to tomme hender, til hva han anser som sine bortskjemte og udugelige barn.

Shiv spilles av den australske skuespilleren Sarah Snook (34), som i 2020 vant Golden Globe for beste birolle i serien. Hun er siden blitt nominert i flere prestisjetunge prisutdelinger - og sist ut, i september, vant hun og Succession-kollegene Emmy for beste dramaserie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer