Taylor Swift

Derfor bruker Taylor Swift-fans voksenbleier på konsertene hennes

- De er praktiske og komfortable, sier en dedikert fan.

TAYLOR SWIFT: Fanskaren, swifties, kan kalle seg noen av de mest dedikerte fansene i verden. FOTO: NTB
TAYLOR SWIFT: Fanskaren, swifties, kan kalle seg noen av de mest dedikerte fansene i verden. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Mange fans er dedikerte, men få fans er mer dedikerte enn Taylor Swifts fanskare. Trofaste «Swifties» har nå gått viralt med et utradisjonelt grep for å unngå å gå glipp av deler av konserten hennes.

Taylor Swift la nylig ut på Eras tour, den sjette konsertturneen til singer-songwriteren – en turné det har blitt skrevet mye om.

Med 61 show og 2,4 millioner solgte billetter allerede under forhåndssalget, setter 33-åringen rekord i antall solgte billetter på én enkelt dag for en artist. Turneen går blant annet inn i pophistorien som en av de største og mest innbringende noen artist har gjennomført.

Og det er takket være trofaste fans. Ofte må man koste på seg et lite toalettbesøk under konserter - hvor man risikerer å stå i kø og gå glipp av flere minutter av sceneshowet.

For å ikke gå glipp av en eneste låt under konserten, har de ivrigste fansene valgt å gjøre et utradisjonelt grep som mange vil rynke på nesen av.

Ukonvensjonelt tiltak

To amerikanske jenter har delt en film av seg selv i forkant av en av konserten i USA. I videoen fniser og ler de mens de tar på seg voksenbleier: Tissetrengtheten under konserten var dermed løst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer