Prins Louis' dåp:

Derfor deltar ikke dronningen og prins Philip i prins Louis' dåp

Prins William og hertuginne Kate skal ha tatt avgjørelsen.

PRINS LOUIS' DÅP: Dronningen og prins Philip deltar ikke i dåpen til oldebarnet. Foto: Scanpix
PRINS LOUIS' DÅP: Dronningen og prins Philip deltar ikke i dåpen til oldebarnet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

9. juli døpes prins William (36) og hertuginne Kates (36) tredje barn, prins Louis Arthur Charles, under en privat seremoni i Chapel Royal i St. James' Palace.

Nylig ble det avslørt at Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Hannah Carter og Lucy Middleton vil bli prinsens faddere. Det ble lenge spekulert i om den nye hertuginnen, Meghan, ville stå på listen, men den gang ei.

PRINS LOUIS: Kort tid etter at prinsen ble født delte Kensington Palace bilder av den lille prinsen. FOTO: NTB Scanpix
PRINS LOUIS: Kort tid etter at prinsen ble født delte Kensington Palace bilder av den lille prinsen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Likevel deler hun og den nyfødte prinsen noe helt spesielt sammen! Hertuginnen ble nemlig døpt og konfirmert i en hemmelig seremoni i St. James' Palace kort tid før bryllupet 19. mai i år.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Dronningen kommer ikke i dåpen

Dronning Elizabeth (92) og prins Philip (97) har hatt en travel vår med både bryllup og fødsel av nok et tilskudd til kongefamilien. Sammen har de nå seks oldebarn og like før dåpen til prins Louis startet, kom nyheten om at ingen av dem kommer til å delta i dåpen hans.

Derfor deltar ikke dronningen og prins Philip i prins Louis' dåp

Begge to har vært preget av sykdom den siste tiden og ifølge BBC er det prins William og hertuginne Kate som skal ha tatt avgjørelsen for en god stund siden. BBC skriver også at dronningen har en travel uke foran seg, og at hun allerede i dag har planer om å dra til Norfolk.

Prins Harry (33), hertuginne Meghan (36), Pippa Middleton (34), James Middleton (31), prins Charles (69) og hertuginne Camilla (70) skal alle delta på dåpen til prins Louis.

KK kommer tilbake med bilder fra dåpen.

LES OGSÅ: Fra uvenner til nære svigerinner - slik ryddet Sofia og Madeleine opp i vennskapet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer