Kim Kardashian:

Derfor delte Kim Kardashian en liste over alle haterne sine

Det handlet om mer enn reklame for sin nye parfyme.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian ville gi litt oppmerksomhet til alle hun tenkte på, inkludert de som hater henne, forklarte hun. Foto: NTB Scanpix / Kim Kardashian Snapchat
KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian ville gi litt oppmerksomhet til alle hun tenkte på, inkludert de som hater henne, forklarte hun. Foto: NTB Scanpix / Kim Kardashian Snapchat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke noen nyhet at Kim Kardashian er flink til å skape oppmerksomhet når hun først vil det, og denne gangen er slett ikke noe unntak. (Psst: Kim Kardashian stjal nok en gang oppmerksomheten med dristig antrekk!)

Tidlig i februar lanserte hun sin egen parfyme kalt KKW Kimoji Hearts Perfume, og i den forbindelse har selvfølgelig realitystjernen gjort sitt for å skape mest mulig blest rundt lanseringen.

LES OGSÅ: Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om

Sendte ut gavepakker

Det begynte med at Kim Kardashian sendte ut små hjerteformede «piñataer» til profilerte kjendiser, og når de knuste den lå det innpakket sjokolade og et eksemplar av hennes parfyme gjemt i boksen.

Flere av fansen regnet derfor med at det var nok et PR-stunt da Kim i forkant av valentinsdagen delte en video på Snapchat hvor hun har skrevet ned navnet på alle som hater henne på en rekke post-it lapper.

Og selv om Kardashian riktignok tenkte på parfymen sin, hadde stjernen også en annen agenda i bakhodet.

LES OGSÅ: Kim Kardashians bilde får ryktene til å svirre

En oppmerksomhet

Superstjernen bestemte seg nemlig for å sende sine egne hatere en overraskelse, og ga dem like gjerne en parfyme i posten.

- Det var min måte å fortelle dem at de gjerne må fortsette å hate meg, og prate stygt om meg hvis de vil de, men jeg kommer til å fortsette og gjøre som jeg vil, skriver hun på bloggen sin.

Det var riktignok ikke bare negative post-it lapper som dukket opp. På Snapchat forklarer hun at hun skrev ned navnene til folk hun elsker, hater, og folk hun rett og slett bare tenker på.

DRAMA: I 2016 ga Kanye West ut låta «Famous», hvor Taylor Swift ble nevnt. Det likte Swift svært dårlig - noe som førte til en stor offentlig krangel mellom Kim, Kanye og Swift. FOTO: NTB scanpix
DRAMA: I 2016 ga Kanye West ut låta «Famous», hvor Taylor Swift ble nevnt. Det likte Swift svært dårlig - noe som førte til en stor offentlig krangel mellom Kim, Kanye og Swift. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Vi (og alle andre fans) ser at det er de blå lappene som får den negative oppmerksomheten her, da de blant annet inneholder navn som Blac Chyna, Pink og Taylor Swift. Tre stjerner som åpent har gått ut mot realitystjernen tidligere.

Hvem glemmer vel krangelen mellom Swift, Kim og Kanye? Det ble en stor offentlig krangel mellom de tre da Kanye lanserte låta «Famous» i 2016 - der han rapper «Jeg føler jeg og Taylor Swift kunne hatt sex, det var jo jeg som gjorde den «bitchen» berømt».

Swift har hele tida hevdet at hun ikke godkjente at rapperen omtalte henne på den måten, mens West på sin side hevdet at hun hadde gitt klarsignal over en telefonsamtale før låta ble gitt ut.

Når det kommer til Blac Chyna, som er Robert Kardashians ekskjæreste, har vel alle som følger med på «Keeping Up With The Kardashians» fått med seg dramaet mellom Chyna og Kardashian-familien. Her var det blant annet snakk om at hun skulle gå til sak mot hele Kardashian-klanen. Årsaken? Jo, hun mente de hadde ødelagt merkevaren hennes.

Så da får vi se da, om en liten parfyme kan legge lokk på uvennskapet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer