Jennifer Lopez

Derfor drikker hun av denne koppen

Nå vil «alle» ha samme kopp som J. Lo.

JENNIFER LOPEZ: Stjernen har vist seg med denne koppen flere ganger våren 2023. FOTO: Jennifer Lopez/Instagram
JENNIFER LOPEZ: Stjernen har vist seg med denne koppen flere ganger våren 2023. FOTO: Jennifer Lopez/Instagram Vis mer
Publisert

Når artist Jennifer Lopez våren 2023 er aktuell med platen «This is me ... now», er det med en helt spesiell fugl på laget. Både i en musikkvideo, en instastory og nå sist i et innlegg på Instagram, holder artisten, som også går under navnet «Jenny from the block», en kaffekopp med gullkant og bilde av to kolibrier på.

Kolibri er en av verdens minste og raskeste fugler, og med de kvikke vingene og det lange nebbet kan den nærmest stå stille i luften mens den drikker nektar fra blomstene. På engelsk heter fuglen hummingbird, og det er også navnet på en av stjernens nye låter.

Deler fansens bilder

Under bildet av J. Lo som sitter på stranden og holder i kolibrikoppen, har hun lagt til emneknaggen #ThisIsMeNow. Stjernen oppfordrer fansen til å dele bilde av seg selv med samme emneknagg, og lover at hun skal dele noen av bildene fansen legger ut.

Ikke uventet har kolibrikoppen vakt oppsikt, og mange ønsker seg en likedan, kanskje for å øke sjansen for å få bildet sitt delt på stjernens konto?

Billigkopp

Og ifølge magasinet People er det ingen grunn til å bli «fooled by the rocks that she's got». Koppen, med det velklingende navnet Abbott Collection Ambrosia Hummingbird Mug, skal nemlig være å få kjøpt på Amazon for ringe 13 dollar, noe som skulle tilsvare i underkant av 140 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer