Triana Iglesias

Derfor dukket Triana opp i «bestemortruse» til den mye omtalte gjennomsiktige «Gullruten»-kjolen

- Det er en stor truse, men jeg kan ikke ha en string under, heller. Da drar jeg den litt langt!

Publisert
Sist oppdatert

Ryktene om «Paradise hotel»-programleder Triana Iglesias (34) antrekk startet allerede i timene før prisutdelingen «Gullruten» gikk av stabelen i Grieghallen i Bergen fredag 13. mai, og da hun ankom den røde løperen fikk hun ALLE til å snu seg i retning henne.

Det var kanskje ikke så rart, for den flotte TV-profilen hadde nemlig gått for et svært avslørende antrekk fra den norske designeren James Lazar Braathen. Kjolen besto av små blomster laget av et metall-lignende «stoff». Men under gullkjolen hadde Triana valgt en hvit «bestemortruse», og til KK.no avslører hun hvorfor hun nettopp gikk for denne trusetypen - som syntes svært godt under den gjennomsiktige kjolen:

- Ja, det er en «bestemortruse»! Det er en stor truse, men jeg kan ikke ha en string under, heller. Da drar jeg den litt langt. Men selvfølgelig, jeg synes jo dét er fint og. Men jeg tror jeg kommer til å få nok kritikk som det er.

Hun forteller til KK.no at hun brukte mye tid på å finne en farge som matchet huden hennes, men at hun måtte gi opp - å gå for den mest hudfargede varianten hun fant.

- Jeg fant ikke en type som var like brun som meg. Den skal være hudfarget egentlig, men siden jeg er spansk så tror jeg kanskje huden min er litt mørkere enn dem de selger her til lands. Jeg har vært innom mange butikker, men det var det nærmeste jeg fant!

HOTNESS: Det er ingen tvil om at TV-profil Triana Iglesias stjal all oppmerksomhet da hun entret den røde løperen under Gullruten fredag 13. mai. Foto: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no
HOTNESS: Det er ingen tvil om at TV-profil Triana Iglesias stjal all oppmerksomhet da hun entret den røde løperen under Gullruten fredag 13. mai. Foto: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no Vis mer

Er dette en form for statement fra deg?

- Det er ikke bare et statement at jeg går med denne kjolen, jeg liker den og synes den er vakker! Så da jeg tok den på meg så var jeg sånn: «jeg elsker den, men KAN jeg gå med den?». Så spurte jeg moren min og venninnen hennes, og de bare: «det er veldig mye, men vi synes du skal være tøff nok til å gå med den!».

Er den ikke litt ubehagelig å ha på seg?

- Nei, den er veldig behagelig, faktisk. Den er ikke vond og heller ikke tung å bære, men det er klart - det var jo litt kaldt å gå med den ute.

Til KK.no sier hun at hun håper at det at hun går med nettopp denne kjolen kan bidra til at andre jenter finner sin indre gudinne.

- Jeg synes kropp er så fint, og føler at jeg må jo gjøre det nå, hvis ikke får jeg aldri gjort det. Det er klart, jeg ser ikke ut som jeg gjorde da jeg var 22, liksom. Men jeg er veldig glad i de formene jeg har fått, og har lært å sette pris på kroppen min. Og jeg håper at jenter der ute lærer seg å tenke at kropp er kult uansett om de har store pupper eller små pupper eller hengepupper eller sprettpupper.

- Det er bare: «free the niple!», liksom. Norge er veldig preget av janteloven. Jenter må lære å finne gudinnen i seg selv. At skjønnhet kommer innenfra og ut, ikke utenfra og inn. Det handler om at dersom du føler deg bra her inne, så skinner det ut!

KK.no dekket Gullruten i Bergen, og her kan du sjekke alle antrekkene fra den røde løperen, lese intervju med «Unge lovende»-gjengen og sjekke hvilket navn Live Nelvik (33) og Tore Sagen (35) har gitt datteren - det avslørte hun nemlig til KK.no mens hun freshet seg opp til Gullruten fredag formiddag.

Vi gjør oppmerksom på at KK.no og Seoghør.no begge er eid av Aller Media - Seoghør.no har laget videoen i toppen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer