Chrissy Teigen

Derfor elsker vi Chrissy Teigen

Den 30 år gamle modellen er ikke som andre modeller - og vi digger henne for det!

NATURLIG OG ÆRLIG: I motsetning til en rekke kjendiser og supermodeller, er Chrissy Teigen (30) både ærlig og naturlig på Instagram - og vi digger henne for det! Foto: Rex Features
NATURLIG OG ÆRLIG: I motsetning til en rekke kjendiser og supermodeller, er Chrissy Teigen (30) både ærlig og naturlig på Instagram - og vi digger henne for det! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å gå seg vill i alle glansbildekontoene på Instagram for tiden. Alle har den beste stilen, de flotteste typene, spiser den sunneste maten og trener selvsagt syv ganger i uken - for ikke å glemme alle de flotte reisene!

Vi sier ingenting, som alle andre elsker vi også å drømme oss vekk fra hverdagen og inn i de drømmende kontoene, men det er godt med noe som holder oss nede på bakken til tider, og den halvt norske modellen, Chrissy Teigen (30), gjør nettopp det!

Hun skiller seg ut fra den «perfekte» trenden som herjer på sosiale medier, og er et ærlig tilskudd i vår følgerliste, og vi digger henne for det! Fra herlige barnevideoer (hun og ektemannen John Legend ble tidligere i år foreldre for første gang til en liten jente), til deilig mat og strekkmerker; her er fem grunner til at vi elsker å følge Chrissy Teigen på sosiale medier! 

LES OGSÅ: Janka Polliani sier «JA» til strekkmerker

Hun er ærlig og naturlig

Sammenlignet med en rekke andre supermodeller, som gjerne tagger «nomakeup» når de egentlig er godt påsminket og viser seg kun på sosiale medier i sine beste øyeblikk, er Chrissy Teigen en total motsetning. Ja, selvfølgelig legger også hu ut flotte bilder av seg selv i dyre designerkjoler og på eksklusive arrangementer, MEN hun viser faktisk frem livet sitt akkurat slik som det er. For i tillegg til dyre kjoler og kjendisvenner, deler modellen hyggelige familiestunder, barnebilder, ekte «nomakeup-bilder» og kroppen sin slik den er! Du husker kanskje blant annet strekkmerkeinnlegget hennes? Vi tar av hatten for disse innleggene.

hi my lulu!

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

I have dreamed of this day!

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Hun er humoristisk

Er det noe vi elsker ved folk - og spesielt ved kjente fjes - er det når de ikke tar seg selv så høytidelig, og det er kanskje det siste Teigen gjør. Hun tørr å være seg selv på sosiale medier, til tross for sin status, og vi må innrømme vi har ledd godt for oss selv av et par av innleggene hennes!

i am going to vomit

En video publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)


how I eat pie

En video publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

LES OGSÅ: «Norske» Chrissy Teigen sjokkerte igjen!

Babybildene (SMELT)

Som om det ikke var nok godsaker på Teigens konto fra før av, ble den bare enda bedre etter at den lille jenta hennes kom til verden. Det er bare umulig å ikke smelte av de nydelige babybildene og videoene.

The beginning!

En video publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)


have you ever seen a more "why me?" face

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

All den DEILIGE maten...

Og nei vi snakker ikke om granola og «smashed» avokado; vi snakker ordentlig deilig mat! Alt fra saftige burgere og «fries» til deilige supper og vanvittige søtsaker! Altså, er du supersulten, er kanskje ikke Teigen sin konto det rette stedet å være, men er du ute etter skikkelig «foodinspo» er denne kontoen noe for deg. Og nei, hun lager ikke superkompliserte oppskrifter så her kan du faktisk lage maten selv.


Look how perfect she is

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

LES OGSÅ: Stjel stilen til Chrissy Teigen!

Teigen ser flott ut!

...og sist, men ikke minst er det umulig å komme unna at Teigen ser helt fantastisk ut! Flotte former, romantisk stil og nydelig sminke - rett og slett en skikkelig inspirasjonskilde!


#NYWFF! So happy to support No Kid Hungry and Food Bank for New York City with one of my personal heroes, @mariobatali

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer