Game Of Thrones

Derfor ELSKER vi Jon Snow

La oss sette av 10 minutter til å understreke hvorfor «Game of Thrones»-hunken er mannen i vårt liv.

«GAME OF SNOW»: Det er ingen av «Game of Thrones»-skuespillerne som har fått like mye oppmerksomhet som Kit Harington (29), karakteren Jon Snow - og det med god grunn! Foto: HBO
«GAME OF SNOW»: Det er ingen av «Game of Thrones»-skuespillerne som har fått like mye oppmerksomhet som Kit Harington (29), karakteren Jon Snow - og det med god grunn! Foto: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor skal man begynne? First thing first; har du enda ikke begynt å se på« Game of (Snow) Thrones», vil vi 1. anbefale at du begynner nå og 2. vurderer NØYE om du vil bla deg videre i saken (for ja, den inneholder noen av seriens hotteste spoilere)!

Så, for dere som er like hekta på «Game of Thrones» som oss, eller på Jon Snow aka Kit Harington (29) som han egentlig heter - vi snakker kribling i magen, 10. klassingoppførsel og ja, andre ting man kanskje ikke bør nevne - HVOR DIGG GÅR DET AN Å BLI DA MANN?! Altså, hvor mange ganger har han ikke bokstavelig talt tatt pusten fra deg og fått deg til å oppføre deg som om du var 15 igjen? Nei da, du er ikke alene. (Visste du forøvrig at visse menn går på skole for å sjekke DEG opp?)

29-åringen ser nemlig ut til å ha alt vi jenter ser etter i en mann. Og nei vi tenker ikke bare på utseendet, for det er faktisk ikke vits i å kommentere en gang. Det er alle de små tingene han gjør (ikke gjør) som får oss til å smelte! 

For å bare gni det enda mer inn hvor bra han er, før vi på mandag den 27.juni må ta farvel med Jon Snow til neste, syvende sesong, har vi samlet de beste og deiligste øyeblikkene som gjør Jon/Kit til alt vi vil ha. Vi advarer deg allerede nå; har du et dårlig hjerte, er kanskje ikke dette saken for deg! Enjoy:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer