Game Of Thrones

Derfor ELSKER vi Jon Snow

La oss sette av 10 minutter til å understreke hvorfor «Game of Thrones»-hunken er mannen i vårt liv.

«GAME OF SNOW»: Det er ingen av «Game of Thrones»-skuespillerne som har fått like mye oppmerksomhet som Kit Harington (29), karakteren Jon Snow - og det med god grunn! Foto: HBO
«GAME OF SNOW»: Det er ingen av «Game of Thrones»-skuespillerne som har fått like mye oppmerksomhet som Kit Harington (29), karakteren Jon Snow - og det med god grunn! Foto: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor skal man begynne? First thing first; har du enda ikke begynt å se på« Game of (Snow) Thrones», vil vi 1. anbefale at du begynner nå og 2. vurderer NØYE om du vil bla deg videre i saken (for ja, den inneholder noen av seriens hotteste spoilere)!

Så, for dere som er like hekta på «Game of Thrones» som oss, eller på Jon Snow aka Kit Harington (29) som han egentlig heter - vi snakker kribling i magen, 10. klassingoppførsel og ja, andre ting man kanskje ikke bør nevne - HVOR DIGG GÅR DET AN Å BLI DA MANN?! Altså, hvor mange ganger har han ikke bokstavelig talt tatt pusten fra deg og fått deg til å oppføre deg som om du var 15 igjen? Nei da, du er ikke alene. (Visste du forøvrig at visse menn går på skole for å sjekke DEG opp?)

29-åringen ser nemlig ut til å ha alt vi jenter ser etter i en mann. Og nei vi tenker ikke bare på utseendet, for det er faktisk ikke vits i å kommentere en gang. Det er alle de små tingene han gjør (ikke gjør) som får oss til å smelte! 

For å bare gni det enda mer inn hvor bra han er, før vi på mandag den 27.juni må ta farvel med Jon Snow til neste, syvende sesong, har vi samlet de beste og deiligste øyeblikkene som gjør Jon/Kit til alt vi vil ha. Vi advarer deg allerede nå; har du et dårlig hjerte, er kanskje ikke dette saken for deg! Enjoy:

LES OGSÅ: Dette mener Game of Thrones-skuespilleren om kona

1. Han er en god venn

Det er få ting vi kvinner liker enn menn som er trofaste - ikke bare mot oss, men mot sine venner også. Noe godeste Snow har bevist gang på gang ovenfor bestevennen sin Sam.

2. Han er bare helt sjef (selv når han ikke er det)

Vi må ærlig innrømme at, selv om vi jenter liker å være litt sjefer til tider, er det ganske så hot når en mann kan ta kontroll og være bestemt til tider, hehe.

LES OGSÅ: Denne skuespilleren er «Game of Thrones'» best kledde

3. Han kan det å elske

Japp, vi jenter ELSKER en mann som viser at han elsker oss og som ikke er redd for å vise hva han føler til enhver tid - uansett om det skulle koste ham en tåre eller to.

Det er nemlig slik at det å si det man føler faktisk kan ha en positiv innvirkning på forholdet. Så you go, Snow!

5. Han er både drøy og uskyldig

Vi synes ikke mye om at han tar på andre kvinner (ja, for det skulle jo vært oss), men vi må innrømme at måten han gjør det på - litt frekt og uskyldig på samme tid - er ganske så HOT ja. 

Har du forresten noen gang lurt på hvorfor vi kvinner tenner på «bad guys»? 

6. Han er uredd

Det er nesten litt drøyt å si, men halloooo, hvem syns ikke det er digg å se menn være litt badass? For ikke å glemme at det er ganske sexy å tenke på at han kunne tatt godt vare på oss. Uredde menn, liker vi det!

7. og ja, det måtte komme: Han ser bare for bra ut

No. Words. Needed.

... han ser til og med bra ut «død»...sukk.

8. Jon Snow, han vet faktisk alt han!

Og som vanlig, det beste til sist: «You know nothing Jon Snow»...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer