Vår Staude:

Derfor er hun borte fra skjermen

Programlederen har ikke vært til stede under «God morgen Norge»-sendingene den siste tiden.

VÅR STAUDE: Vår Staude har vært programleder for «God morgen Norge» siden 2005. Foto: Espen Solli / TV 2
VÅR STAUDE: Vår Staude har vært programleder for «God morgen Norge» siden 2005. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Siden 1994 har TV 2 programmet «God morgen Norge» rullet over tv-skjermene landet over. Hver morgen byr programmet på dagsaktuelle temaer og har besøk av flere kjente gjester.

Sendingene ledes av Espen Fiveland (49), Desta Marie Beeder (35), Peter Bubresko (48) og Vår Staude (57). Gjennom årene har også programlederne blitt svært kjente fjes for norske TV-seere.

Forrige måned ble høstsesongen av programmet sparket i gang, men programleder Staude har derimot ikke vært å se på skjermen de siste sendingene.

At den faste programlederen ikke er til stede har også flere seere bitt seg merke i. Under et bilde på «God morgen Norge»s egen Instagram-konto har en seer dermed tatt til kommentarfeltet for å etterlyse 57-åringen.

«Hvor har det blitt av Vår?» skriver seeren, og legger til at det er «et savn» at programlederen ikke er til stede.

PROGRAMLEDERE: Peter Bubresko, Vår Staude, Espen Fiveland og Desta Marie Beeder leder TV 2-suksessen. Foto: Espen Solli/ TV 2
PROGRAMLEDERE: Peter Bubresko, Vår Staude, Espen Fiveland og Desta Marie Beeder leder TV 2-suksessen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Når vi tar kontakt med pressekontakt for «God Morgen Norge», Håvard Solem, svarer han derimot kryptisk på hvorfor 57-åringen er borte fra TV-skjermen.

- Vår jobber for tiden med et annet prosjekt, men er tilbake på «God morgen Norge»-skjermen i løpet av oktober, forklarer Solem.

Han forteller derimot ikke hva prosjektet går ut på.

Staude har vært programleder for «God morgen Norge» siden 2005.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer