That '70s Show:

Derfor er én av stjernene ikke med i oppfølgeren

Skuespilleren skal ha blitt arrestert og tiltalt for å ha voldtatt tre kvinner.

THAT '70s SHOW: Denne gjengen, minus en, er igjen å se sammen på skjermen i oppfølgingsserien That '90s Show på Netflix. Her bilde av skuespillerne sammen fra de spilte i «That '70s Show». F.v: Ashton Kutcher, Danny Masterson, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama og Laura Prepon. FOTO: NTB.
THAT '70s SHOW: Denne gjengen, minus en, er igjen å se sammen på skjermen i oppfølgingsserien That '90s Show på Netflix. Her bilde av skuespillerne sammen fra de spilte i «That '70s Show». F.v: Ashton Kutcher, Danny Masterson, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama og Laura Prepon. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

I disse dager får gamle fans et gjensyn med gjengen fra en av seriene som gikk i loop over skjermen på 2000-tallet. Barn av 90-tallet husker nok serien som gikk etter skoletid hvor de kunne se den evige kjærlighetskampen som utspilte seg mellom Kelso og Jackie (Ashton Kutcher og Mila Kunis).

Arrestert

Og kanskje heiet fansen på at «High school-kjærestene» Donna og Eric, spilt av Laura Prepon og Topher Grace, skulle holde sammen. Eller var favoritten kanskje Fez (Wilmer Valderrama) med sin karakterisktiske måte å tale på eller den strenge pappaen i serien, for å nevne noen.

Det er imidlertid en karakter som ikke vender tilbake til oppfølgeren av serien- nemlig Steven Hyde, spilt av Danny Masterson.

Masterson spilte Eric Formans beste venn gjennom alle de åtte sesongene, men har den siste tiden vært opptatt på annet hold. I retten, ifølge E! News.

Sommeren 2020 ble skuespilleren arrestert og tiltalt for å ha voldtatt tre kvinner ved tre ulike tilfeller mellom 2001 og 2003.
Masterson avvisere alle anklager og har erklært seg ikke skyldig.

I november 2022 ble rettssaken erklært ugyldig da juryens medlemmer ikke greide å komme frem til en enstemmig avgjørelse i skyldsspørsmålet. Og en ny rettssak er derfor satt til å starte i mars i år.

E! News skal ha forsøkt å få en kommentar fra Mastersons advokat, uten å lykkes.

IKKE MED: Danny Masterson, mest kjent for sin rolle "That '70s Show", blir ikke å se i oppfølgingsserien som nå ligger ute på Netflix. FOTO: NTB.
IKKE MED: Danny Masterson, mest kjent for sin rolle "That '70s Show", blir ikke å se i oppfølgingsserien som nå ligger ute på Netflix. FOTO: NTB. Vis mer

Nevnes ikke

That '90s Show, som oppfølgingsserien heter, har valgt å ikke adressere fraværet av Masterson i det hele tatt. Den tidligere karakteren blir ikke nevnt med ett ord i serien og det blir heller ikke sagt noe om hvor karakteren skal ha blitt av.

Men seriens handling er i denne runden lagt til året 1995. Det gamle Forman-ekteparet, spilt av Debra Jo Rupp og Kurtwood Smith, inntar igjen sine roller og gjennom dem forklarer hva resten av gjengen har holdt på med siden vi sist så dem.

Eric og Donnas datter Leia (Callie Haverda), er på besøk hos sine besteforeldre for sommeren. Kelso og Jackie har også holdt sammen og har beleilig nok en sønn på samme alder som Leia. Kanskje ikke overraskende finner de to ungdommene tonen.

Fez på sin side, spilt av Wilmer Valderrama er nå er populær hår-stylist og eier sin egen frisørkjede kalt Chez Fez.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer