That '70s Show:

Derfor er én av stjernene ikke med i oppfølgeren

Skuespilleren skal ha blitt arrestert og tiltalt for å ha voldtatt tre kvinner.

THAT '70s SHOW: Denne gjengen, minus en, er igjen å se sammen på skjermen i oppfølgingsserien That '90s Show på Netflix. Her bilde av skuespillerne sammen fra de spilte i «That '70s Show». F.v: Ashton Kutcher, Danny Masterson, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama og Laura Prepon. FOTO: NTB.
THAT '70s SHOW: Denne gjengen, minus en, er igjen å se sammen på skjermen i oppfølgingsserien That '90s Show på Netflix. Her bilde av skuespillerne sammen fra de spilte i «That '70s Show». F.v: Ashton Kutcher, Danny Masterson, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama og Laura Prepon. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

I disse dager får gamle fans et gjensyn med gjengen fra en av seriene som gikk i loop over skjermen på 2000-tallet. Barn av 90-tallet husker nok serien som gikk etter skoletid hvor de kunne se den evige kjærlighetskampen som utspilte seg mellom Kelso og Jackie (Ashton Kutcher og Mila Kunis).

Arrestert

Og kanskje heiet fansen på at «High school-kjærestene» Donna og Eric, spilt av Laura Prepon og Topher Grace, skulle holde sammen. Eller var favoritten kanskje Fez (Wilmer Valderrama) med sin karakterisktiske måte å tale på eller den strenge pappaen i serien, for å nevne noen.

Det er imidlertid en karakter som ikke vender tilbake til oppfølgeren av serien- nemlig Steven Hyde, spilt av Danny Masterson.

Masterson spilte Eric Formans beste venn gjennom alle de åtte sesongene, men har den siste tiden vært opptatt på annet hold. I retten, ifølge E! News.

Sommeren 2020 ble skuespilleren arrestert og tiltalt for å ha voldtatt tre kvinner ved tre ulike tilfeller mellom 2001 og 2003.Masterson avvisere alle anklager og har erklært seg ikke skyldig.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer