Derfor får denne 21-åringen nettet til å koke

Videoen hennes har blitt sett av nesten tre millioner mennesker!

VAKTE OPPSIKT: Etter at hun postet en video på det sosiale mediet TikTok, har Alexandria Cimoch i havnet tilbake i rampelyset. Hun har nemlig vært der før – men den gang som baby. FOTO: NTB Scanpix
VAKTE OPPSIKT: Etter at hun postet en video på det sosiale mediet TikTok, har Alexandria Cimoch i havnet tilbake i rampelyset. Hun har nemlig vært der før – men den gang som baby. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verden stoppet opp (det føltes i alle fall sånn for oss blodfans!) da det ble kjent at «Friends» gjør comeback.

De seks stjernene fra suksesserien – Jennifer Aniston (50), Matthew Perry (50), Courteney Cox (55), Matt LeBlanc (52), Lisa Kudrow (56) og David Schwimmer (53) – har alle bekreftet at de skal være med i en «spesialepisode» som sendes på den nye strømmetjenesten HBO Max.

Episoden skulle opprinnelig komme på lufta i mai, men har nå blitt utsatt på grunn av covid-19.

Ventetiden var allerede ganske prøvende for millioner av nostalgiske fans, så å få beskjed om at gjenforeningen er utsatt på ubestemt tid, er nesten uutholdelig.

Nå har vi dog oppdaget noe som gir en aldri så liten «plaster på såret»-følelse. En video av amerikaneren Alexandra Cimoch (21) går nemlig sin seiersgang på nettet om dagen – og grunnen er «Friends»-relatert!

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer
SNART SAMMEN IGJEN: Denne gjengen skulle etter planen gjenforenes på HBO Max i mai. Nå har spesialepisoden blitt lagt på is, men det loves at det kun er snakk om utsettelse – ikke avlysning. FOTO: Scanpix
SNART SAMMEN IGJEN: Denne gjengen skulle etter planen gjenforenes på HBO Max i mai. Nå har spesialepisoden blitt lagt på is, men det loves at det kun er snakk om utsettelse – ikke avlysning. FOTO: Scanpix Vis merEn snutt som er postet på det sosiale mediet TikTok, viser at 21-åringen hadde en rolle i den populære serien som baby.

I femte sesong får karakteren Pheobe Buffay trillinger – som hun har bært frem for broren Frank Jr. og kona Alice og Cimoch spiller én av dem.

(Pssst: Se hvordan Rachel og Ross' hjerteknuser, Emma, ser ut i dag.)

I den nå virale videoen som har blitt sett 2.8 millioner ganger, kommer det frem at hun og brødrene Cole, Justin og Paul delte på rollene. Se klippet under!


Her er et bilde av den nå voksne gjengen da de ble uteksaminert fra high school i 2017:

Alexandria, Cole, Justin og Paul altså firlinger, men ikke nok med dét.

I en annen video Cimoch har delt på TikTok, avslører hun nemlig at foreldrene først fikk firlingene – og deretter tvillinger. For ikke å glemme familiens kjæledegge Kody.

LES OGSÅ: Slik er hverdagen med trillinger: – Det første året var heftig

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer