Archie fyller tre år

Derfor feirer de Archie med tre år gamle bilder

Gratulasjonene fra Harrys familie vekker oppsikt.

STOLT BESTEFAR: Prins Charles måtte i likhet med resten av kongefamilien nøye seg med å feire Archies treårsdag med å legge ut tre år gamle bilder av ham. FOTO: Faksimile instagram @clearancehouse
STOLT BESTEFAR: Prins Charles måtte i likhet med resten av kongefamilien nøye seg med å feire Archies treårsdag med å legge ut tre år gamle bilder av ham. FOTO: Faksimile instagram @clearancehouse Vis mer
Publisert

6. mai 2022 er det gått tre år siden lille Archie kom til verden, til stor glede for foreldrene, familien og alle elskere av det britiske monarkiet. Archie, med etternavnet Mountbatten-Windsor, er sønnen til prins Harry og hertuginne Meghan, som giftet seg i Windsor i 2018, og bare et drøyt år senere sa fra seg sine kongelige plikter og flyttet til USA.

I det mye omtalte TV-intervjuet paret gjorde med Oprah, kom det fram at Meghan ikke hadde følt seg godt tatt imot i den britiske kongefamilien, og at det var tungt å bli hengt ut av britiske tabloider. Harry fortalte at han var redd for at historien skulle gjenta seg, med klar adresse til hans mor Diana og hvordan hun ble forfulgt av pressen frem til sin død.

BEDRE TIDER: Meghan og Harry på slottsbalkongen i 2018. Siden gikk det nedover med familierelasjonen, og i det famøse intervjuet med Oprah fortalte Meghan og Harry at de opplevde rasisme på Buckingham Palace. FOTO: Matt Dunham/NTB
BEDRE TIDER: Meghan og Harry på slottsbalkongen i 2018. Siden gikk det nedover med familierelasjonen, og i det famøse intervjuet med Oprah fortalte Meghan og Harry at de opplevde rasisme på Buckingham Palace. FOTO: Matt Dunham/NTB Vis mer

Da Harrys bestefar, prins Philip ble gravlagt i april 2021 knyttet det seg stor spenning til hvorvidt Harry og Meghan ville komme i begravelsen, men Meghan ble grunnet graviditeten rådet av legen til å holde seg hjemme.

Harry ble i begravelsen sett småpratende med broren William og hertuginne Kate, og på Archies toårsdag i 2021 var William og Kate raskt ute med å gratulere den lille nevøen med dagen, da med et familiebilde, tatt i Archies dåp et drøyt år tidligere.

Gamle bilder – igjen

Og også på Archies treårsdag i 2022, må familien nøye seg med å legge ut de gamle – og åpenbart eneste offisielle bildene av sin lille slektning. Både tante Kate og «bestemor» Camilla er ellers ivrige fotografer, men har åpenbart ingen bilder av Archie å hylle ham med.

Etter at Harry og Meghan flyttet til USA, skal ikke Archie ha besøkt familien sin i England. Heller ikke hans lillesøster Lilibet Diana som ble født i 2021, skal ha møtt sine slektninger på farssiden, inkludert dronningen, som nå går inn i sitt 97. år.

Men det betyr ikke at Archies bursdag ble forbigått i stillhet. Både slottets instagramkonto @The Royalfamily, Kate og Williams konto, samt bestefar Charles og Camillas konto, la ut gratulasjoner i sine storyer, med bilder av Archie bilder fra dåpen og like etter fødselen. Og alle gratulasjonene skal ha blitt lagt ut samtidig.

Og bildene var altså nøyaktig de samme som medlemmene av kongefamilien la ut året før.

GAMLE BILDER: Da Archie fylte tre år i mai 2022, måtte Harrys familie i England nøye seg med å legge ut tre år gamle bilder av jubilanten. FOTO: Instagram @The Royalfamily, @Clearancehouse, @Dukeanddutchessofcambridge
GAMLE BILDER: Da Archie fylte tre år i mai 2022, måtte Harrys familie i England nøye seg med å legge ut tre år gamle bilder av jubilanten. FOTO: Instagram @The Royalfamily, @Clearancehouse, @Dukeanddutchessofcambridge Vis mer

Som treåringen flest kan Archie trolig både snakke, synge, sykle på trehjulssykkel og løpe omkring. Men når han nå fyller tre år er det altså de gamle bildene av ham som spedbarn som familien på farssiden hyller ham med.

Vonde beskyldninger

Da bestefar Charles i 2021 la ut gratulasjoner til Archie på toårsdagen, nøyde han seg ikke med en story, men la bildet på selve «veggen». Han ble siden beskyld for å favorisere Archie foran andre barnebarn, som ikke ble gratulert med et bilde.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer