Derfor fikk de ikke betalt for dette

Jennifer Lopez og Shakira fikk ikke én krone for å opptre under Super Bowl.

SPEKTAKULÆRT: Shakira og Jennifer Lopez satte fyr på scenen under nattens Super Bowl. FOTO: Scanpix
SPEKTAKULÆRT: Shakira og Jennifer Lopez satte fyr på scenen under nattens Super Bowl. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I natt gikk Super Bowl av stabelen i Florida. Hvert år benker millioner av sportsentusiaster seg foran TV-en for å få med seg den tradisjonsrike kampen, men den er også verdt å få med seg for dem (les: meg) som ikke er interessert i amerikansk fotball.Det er for eksempel flust av underholdene reklamer – som oftest med medvirkning fra de største Hollywood-stjernene – og det er alltid like spennende å høre årets tolkning av USAs nasjonalsang.Høydepunktet må dog sies å være pauseshowet, som er kjent for å være spektakulært.Tidligere har vi sett opptredener fra Beyoncé, Bruno Mars, Janet Jackson (var brystvorten på avveie et uhell eller et kløktig PR-stunt?), Justin Timberlake, Prince, Lady Gaga og The Rolling Stones. For å nevne noen få, altså.Denne gangen var det Jennifer Lopez (50) og Shakira (43) som sto på scenen.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez' personlige trener om hvordan hun holder seg i form

- En fantastisk eksponering

I forkant av showet delte J-Lo et bilde av seg selv som gir artistkollegaen en god klem.«Gleder meg sånn til å dele scenen med deg, Shakira! La oss vise verden hva to latinske kvinner kan gjøre», lød bildeteksten.Showet som fulgte var mildt sagt forrykende; duoen leverte flere av sine største hits – deriblant «Jenny from the block», «I’m real», «Wherever, whenever» og «Hips don’t lie» – foran et euforisk publikum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer