AnneMa:

Derfor flytter hun ikke til Tyrkia

Møtte opp uten kjæresten på Reality Awards.

SAVN: Anne Marit Yuvali kom uten kjæresten Dündar, og savnet var stort. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SAVN: Anne Marit Yuvali kom uten kjæresten Dündar, og savnet var stort. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Anne Marit Yuvali (62), bedre kjent som «AnneMa», har blitt et populært ansikt etter deltakelsen i «Grenseløst forelsket» - en serie om nettopp grenseløs kjærlighet.

62-åringen falt hardt for sin 33 år yngre ektemann Dündar, men det er én hake. Han bor i Tyrkia, og paret sliter med å få søknad om familiegjenforening godkjent, slik at Dündar får flyttet til Norge.

Enn så lenge har det vært en følelsesmessig berg-og-dal-bane, og ekteparet kan fremdeles ikke senke skuldrene som ektepar bosatt i ett og samme land.

Overfor Se og Hør kan imidlertid AnneMa avsløre at paret også har snakket om at hun kan flytte til Tyrkia - men spesielt én ting hindrer det fra å skje.

Flytter ikke

Se og Hør møter AnneMa på den røde løperen i forkant av Reality Awards fredag kveld. Det er imidlertid ingen Dündar å se ved hennes side.

- Jeg skulle veldig gjerne hatt min mann her. Det er han jo ikke, men sånn er det jo, sier hun.

Da Dündar fikk avslag på søknaden fra UDI tidligere i år, hadde søknaden ligget inne til vurdering i 14 måneder. På spørsmål om paret ikke har vurdert at AnneMa heller flytter til Tyrkia, er svaret tydelig.

- Selvfølgelig. Men altså nei, fordi det er altfor varmt. Over 48 grader her om dagen, så det er litt mye. Også har jeg nytt firma med negler, jeg lager negler, forklarer hun.

Møtes igjen

Sett bort fra at AnneMa og Dündar ikke har møttes siden månedsskiftet mai/juni, går forholdet på skinner. Nå er det heller ikke lang tid til ekteparet gjenforenes, ifølge AnneMa.

De skal nemlig ut på reise om en måneds tid, men destinasjonen ønsker hun ikke å røpe.

- Vi holder kortene litt tett mot brystet, men det blir ikke Tyrkia, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer