Meghan Markle:

Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Genialt knep for å slippe gnagsår og vonde føtter.

MEGHAN MARKLE: Hertuginne Meghan har lagt seg til den vanen å bruke sko som er et par nummer for store - for å slippe unna gnagsår og vonde føtter. Dette bildet ble tatt i London i april. FOTO: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Hertuginne Meghan har lagt seg til den vanen å bruke sko som er et par nummer for store - for å slippe unna gnagsår og vonde føtter. Dette bildet ble tatt i London i april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at hertuginne Meghan (36) giftet seg med prins Harry (33) i mai har vi, naturlig nok, sett henne stadig oftere på offisielle oppdrag for det britiske kongehuset.

Hun stråler side om side med ektemannen, og har også gjort aleneoppdrag sammen med prins Harrys farmor, dronning Elizabeth (92) - og det er ingen tvil om at hertuginne Meghan både er tatt inn i varmen av medlemmene av det britiske kongehuset, og også av hele det britiske folket.

Hertuginne Meghan er kjent for sin elegante og sofistikerte klesstil, men den observante titter - som har fulgt med på Meghans inntog i den mektige kongefamilien, helt siden starten på den kongelige romansen våren 2016 - har mest sannsynlig lagt merke til at hertuginnen alltid velger å ikle seg sko som er et par nummer for store.

Ifølge The Suns moteeksert Harriet Davey handler det om at hertuginnen ønsker å ta forholdsregler med tanke på gnagsår og vonde føtter.

- Det er mange kjendiskvinner som går opp både én og to størrelser når de velger ut sko i skoavdelingen når de skal på events eller rød løper-arrangementer, og det for én spesiell grunn: nemlig å unngå gnagsår, forklarer hun i The Sun-artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer