Meghan Markle:

Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Genialt knep for å slippe gnagsår og vonde føtter.

MEGHAN MARKLE: Hertuginne Meghan har lagt seg til den vanen å bruke sko som er et par nummer for store - for å slippe unna gnagsår og vonde føtter. Dette bildet ble tatt i London i april. FOTO: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Hertuginne Meghan har lagt seg til den vanen å bruke sko som er et par nummer for store - for å slippe unna gnagsår og vonde føtter. Dette bildet ble tatt i London i april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at hertuginne Meghan (36) giftet seg med prins Harry (33) i mai har vi, naturlig nok, sett henne stadig oftere på offisielle oppdrag for det britiske kongehuset.

FORLOVELSEN: I november i fjor ble det kjent at Meghan Markle og prins Harry hadde blitt forlovet. På forlovelsesbildene stilte Meghan i stiletter fra Aquazzura - som var et par nummer for store. FOTO: NTB Scanpix
FORLOVELSEN: I november i fjor ble det kjent at Meghan Markle og prins Harry hadde blitt forlovet. På forlovelsesbildene stilte Meghan i stiletter fra Aquazzura - som var et par nummer for store. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hun stråler side om side med ektemannen, og har også gjort aleneoppdrag sammen med prins Harrys farmor, dronning Elizabeth (92) - og det er ingen tvil om at hertuginne Meghan både er tatt inn i varmen av medlemmene av det britiske kongehuset, og også av hele det britiske folket.

Hertuginne Meghan er kjent for sin elegante og sofistikerte klesstil, men den observante titter - som har fulgt med på Meghans inntog i den mektige kongefamilien, helt siden starten på den kongelige romansen våren 2016 - har mest sannsynlig lagt merke til at hertuginnen alltid velger å ikle seg sko som er et par nummer for store.

Ifølge The Suns moteeksert Harriet Davey handler det om at hertuginnen ønsker å ta forholdsregler med tanke på gnagsår og vonde føtter.

- Det er mange kjendiskvinner som går opp både én og to størrelser når de velger ut sko i skoavdelingen når de skal på events eller rød løper-arrangementer, og det for én spesiell grunn: nemlig å unngå gnagsår, forklarer hun i The Sun-artikkelen.

LES OGSÅ: Får du gnagsår som følge av gnissing mellom lårene? Det er fullt mulig å kle vekk problemet!

- Et triks er å fylle skoene med papir eller bomull

For at man skal kunne bruke skoene som er flere nummer for store, enten det er pumps eller stiletter, forklarer Davey at mange velger å fylle skoene med bomullspads.

- Det er ingenting som er verre enn vonde sko, og når kjendiser som Meghan må gå med hæler i mange timer kan man ofte oppleve at føttene blir hovne. Et triks er å fylle skoene med papir eller bomull, og etter hvert som føttene utvider seg kan man fjerne dette for å få mer plass i skoen, forklarer hun videre.

ALTFOR STORE SKO: Hertuginne Meghan bruker for store sko, og ifølge ekspert er det for å unngå gnagsår. Dette bildet ble tatt i mars i år, da de fremdeles var forlovet. FOTO: NTB Scanpix
ALTFOR STORE SKO: Hertuginne Meghan bruker for store sko, og ifølge ekspert er det for å unngå gnagsår. Dette bildet ble tatt i mars i år, da de fremdeles var forlovet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

KKs moteredaktør Stine Therese Strand kjenner ikke selv til denne spesifikke metoden for å unngå gnagsår, men har selv et triks på lager med tanke på å unngå for små sko som gir ubehag og gnagsår.

- Jeg har aldri prøvd bomull-trikset selv, men så lenge ikke skoene blir altfor store og vaklete å gå i, kan det helt sikkert være behagelig med plass til litt ekstra padding. Mitt beste tips er å prøve sko på ettermiddagen, fordi føttene hovner opp utover dagen. Unngå for små sko som klemmer og gnager ved å kjøpe et par som passer når føttene faktisk er hovne - det er jo som regel på kvelden du skal bruke de høye hælene, forklarer Stine Therese.

LES OGSÅ: Får du ofte gnagsår? Lær deg vaselintrikset!

LES OGSÅ: Hertuginne Meghans bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer