MEGHAN MARKLE: Hertuginne Meghan har lagt seg til den vanen å bruke sko som er et par nummer for store - for å slippe unna gnagsår og vonde føtter. Dette bildet ble tatt i London i april. FOTO: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Hertuginne Meghan har lagt seg til den vanen å bruke sko som er et par nummer for store - for å slippe unna gnagsår og vonde føtter. Dette bildet ble tatt i London i april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Meghan Markle:

Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Genialt knep for å slippe gnagsår og vonde føtter.

Etter at hertuginne Meghan (36) giftet seg med prins Harry (33) i mai har vi, naturlig nok, sett henne stadig oftere på offisielle oppdrag for det britiske kongehuset.

FORLOVELSEN: I november i fjor ble det kjent at Meghan Markle og prins Harry hadde blitt forlovet. På forlovelsesbildene stilte Meghan i stiletter fra Aquazzura - som var et par nummer for store. FOTO: NTB Scanpix
FORLOVELSEN: I november i fjor ble det kjent at Meghan Markle og prins Harry hadde blitt forlovet. På forlovelsesbildene stilte Meghan i stiletter fra Aquazzura - som var et par nummer for store. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hun stråler side om side med ektemannen, og har også gjort aleneoppdrag sammen med prins Harrys farmor, dronning Elizabeth (92) - og det er ingen tvil om at hertuginne Meghan både er tatt inn i varmen av medlemmene av det britiske kongehuset, og også av hele det britiske folket.

Hertuginne Meghan er kjent for sin elegante og sofistikerte klesstil, men den observante titter - som har fulgt med på Meghans inntog i den mektige kongefamilien, helt siden starten på den kongelige romansen våren 2016 - har mest sannsynlig lagt merke til at hertuginnen alltid velger å ikle seg sko som er et par nummer for store.

Ifølge The Suns moteeksert Harriet Davey handler det om at hertuginnen ønsker å ta forholdsregler med tanke på gnagsår og vonde føtter.

- Det er mange kjendiskvinner som går opp både én og to størrelser når de velger ut sko i skoavdelingen når de skal på events eller rød løper-arrangementer, og det for én spesiell grunn: nemlig å unngå gnagsår, forklarer hun i The Sun-artikkelen.

LES OGSÅ: Får du gnagsår som følge av gnissing mellom lårene? Det er fullt mulig å kle vekk problemet!

- Et triks er å fylle skoene med papir eller bomull

For at man skal kunne bruke skoene som er flere nummer for store, enten det er pumps eller stiletter, forklarer Davey at mange velger å fylle skoene med bomullspads.

- Det er ingenting som er verre enn vonde sko, og når kjendiser som Meghan må gå med hæler i mange timer kan man ofte oppleve at føttene blir hovne. Et triks er å fylle skoene med papir eller bomull, og etter hvert som føttene utvider seg kan man fjerne dette for å få mer plass i skoen, forklarer hun videre.

ALTFOR STORE SKO: Hertuginne Meghan bruker for store sko, og ifølge ekspert er det for å unngå gnagsår. Dette bildet ble tatt i mars i år, da de fremdeles var forlovet. FOTO: NTB Scanpix
ALTFOR STORE SKO: Hertuginne Meghan bruker for store sko, og ifølge ekspert er det for å unngå gnagsår. Dette bildet ble tatt i mars i år, da de fremdeles var forlovet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

KKs moteredaktør Stine Therese Strand kjenner ikke selv til denne spesifikke metoden for å unngå gnagsår, men har selv et triks på lager med tanke på å unngå for små sko som gir ubehag og gnagsår.

- Jeg har aldri prøvd bomull-trikset selv, men så lenge ikke skoene blir altfor store og vaklete å gå i, kan det helt sikkert være behagelig med plass til litt ekstra padding. Mitt beste tips er å prøve sko på ettermiddagen, fordi føttene hovner opp utover dagen. Unngå for små sko som klemmer og gnager ved å kjøpe et par som passer når føttene faktisk er hovne - det er jo som regel på kvelden du skal bruke de høye hælene, forklarer Stine Therese.

LES OGSÅ: Får du ofte gnagsår? Lær deg vaselintrikset!

LES OGSÅ: Hertuginne Meghans bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop