Jennifer Lawrence:

Derfor greier hun ikke tilgi faren sin

Skuespiller Jennifer Lawrence har selv kjent på tankene: Hva om jeg hadde blitt tvunget til å gjennomføre svangerskapet?

KJEMPER: Jennifer Lawrence (32) kjemper for likestilling mellom kjønnene. Både når det kommer til abortsaken og lønnsgap. FOTO: NTB.
KJEMPER: Jennifer Lawrence (32) kjemper for likestilling mellom kjønnene. Både når det kommer til abortsaken og lønnsgap. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

I lys av den omstridte debatten rundt abort i statene delte skuespiller Jennifer Lawrence (32) nylig sine synspunkter om temaet i et intervju i Vogue.

Hun er langt fra den eneste kjendiskvinnen som har rast mot den kontroversielle lovgivningen som har sjokkert verden. Både Taylor Swift og tidligere førstedame Michelle Obama har gått åpent ut og sagt sin mening. Mens Bette Midler foreslår å forby Viagra, siden en slapp penis må være Guds vilje.

I den forbindelse Jennifer Lawrence hun om tøffe perioder. Oscarvinneren ble gravid tidlig i 20-årene og hadde opprinnelig planlagt å ta abort. Men før inngrepet gjennomgikk hun en spontanabort alene i Montreal, skriver Variety.

Aborterte under innspilling

Under innspillingen av filmen «Dont Look Up», hvor hun spiller mot Leonardo DiCaprio, ble Lawrence gravid igjen. Men også denne gangen gjorde kroppen opprør og hun spontanaborterte under innspillingen. Hun måtte i tillegg gjennomgå den en utskraping hvor rester av graviditetsvev i livmorhulen ble fjernet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer