Vanessa Rudjord bryllup

Derfor hadde de mobilnekt i bryllupet

Gjestene fikk ikke lov til å bruke mobiltelefonen i det stjernespekkede kjendisbryllupet.

VANESSA RUDJORD BRYLLUP: Vanessa Rudjord er definitivt årets norske kjendisbryllup-snakkes. I begynnelsen av juni giftet hun seg i Paris, med forloveden Jonas Forsang. FOTO: Julie Pike for KK
VANESSA RUDJORD BRYLLUP: Vanessa Rudjord er definitivt årets norske kjendisbryllup-snakkes. I begynnelsen av juni giftet hun seg i Paris, med forloveden Jonas Forsang. FOTO: Julie Pike for KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets norske kjendisbryllup-snakkis er det definitivt blogger og podkaster Vanessa Rudjord (46) og forlegger Jonas Forsang (41) som står for.

Den store begivenheten - som er Vanessas tredje bryllup - ble avholdt 4. juni på et slott én time utenfor Paris sentrum, hvor de hadde samlet 100 av sine aller nærmeste - og blant dem; mange fra Norges kjendiselite.

Hypen ble ikke desto mindre, da det ble kjent at brudeparet hadde nektet gjestene sine å bruke telefonen under bryllupet.

Dermed var det mange some-entusiaster som ble skuffet, ettersom det aldri kom noen drypp fra innsiden av slottet utenfor Paris.

I podkasten Synnøve & Vanessas Podcast åpner bruden opp om valget av mobilforbud.

- Vi valgte å ha mobilforbud, som jo egentlig er litt flaut å be om. Samtidig var det viktig for meg at ikke bare jeg skulle være i nuet. Man skulle føle at man ikke trengte å ta frem mobilen for å filme. Derfor sendte vi ut en melding til alle i forkant, om at det ikke var lov til å filme eller dele på Instagram, forklarer Vanessa i podkasten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer