Kate og William

Derfor har det ferske bildet av Kate og William tatt av på nett

Det royale ekteparet har fått verdensveven til å koke.

KATE OG WILLIAM: I slutten av mai fikk hertugparet av Cambridge, William og Kate, satt vaksine på London's Science Museum. FOTO: NTB
KATE OG WILLIAM: I slutten av mai fikk hertugparet av Cambridge, William og Kate, satt vaksine på London's Science Museum. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai fikk ekteparet av Cambridge, prins William (38) og hertuginne Kate (39) første dose med korona-vaksine - og trebarnsforeldrene delte det glade budskap via sin offentlige Instagram-konto @dukeandduchessofcambridge.

Ifølge BBC er det ukjent hvilken type vaksine paret har fått, nå som Storbritannia har åpnet for å vaksinere gravide og folk under 39 år.

Første del av vaksinasjonen av hertugparet foregikk 18. mai og 29. mai på London's Science Museum. Men det var ikke selve vaksinasjonen som fikk nettet til å koke - det var det hertugparets muskuløse og godt trente armer som gjorde!

Først ut var prins William, og da han rullet opp skjorteermet og viste frem bicepsen var det flere som lot seg begeistre - skal vi tro kommentarfeltet på Instagram og Twitter.

Også hertuginne Kates muskuløse armer er blitt lagt merke til, etter at hun stilte i en kledelig kortermet topp og jeans under vaksinasjonen.

Flere hyller henne som en god rollemodell - og ikke bare fordi hun har latt seg vaksinere, men også fordi hun fremstår som en sunn og sporty trebarnsmor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer