Kate og William

Derfor har det ferske bildet av Kate og William tatt av på nett

Det royale ekteparet har fått verdensveven til å koke.

KATE OG WILLIAM: I slutten av mai fikk hertugparet av Cambridge, William og Kate, satt vaksine på London's Science Museum. FOTO: NTB
KATE OG WILLIAM: I slutten av mai fikk hertugparet av Cambridge, William og Kate, satt vaksine på London's Science Museum. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai fikk ekteparet av Cambridge, prins William (38) og hertuginne Kate (39) første dose med korona-vaksine - og trebarnsforeldrene delte det glade budskap via sin offentlige Instagram-konto @dukeandduchessofcambridge.

Ifølge BBC er det ukjent hvilken type vaksine paret har fått, nå som Storbritannia har åpnet for å vaksinere gravide og folk under 39 år.

OUT AND ABOUT: Hertugparet av Cambridge fotografert på vaksinasjonssentralen i Westminster Abbey i London i mars 2021. Begge ikledd munnbind. FOTO: NTB
OUT AND ABOUT: Hertugparet av Cambridge fotografert på vaksinasjonssentralen i Westminster Abbey i London i mars 2021. Begge ikledd munnbind. FOTO: NTB Vis mer

Første del av vaksinasjonen av hertugparet foregikk 18. mai og 29. mai på London's Science Museum. Men det var ikke selve vaksinasjonen som fikk nettet til å koke - det var det hertugparets muskuløse og godt trente armer som gjorde!

Først ut var prins William, og da han rullet opp skjorteermet og viste frem bicepsen var det flere som lot seg begeistre - skal vi tro kommentarfeltet på Instagram og Twitter.

Også hertuginne Kates muskuløse armer er blitt lagt merke til, etter at hun stilte i en kledelig kortermet topp og jeans under vaksinasjonen.

Flere hyller henne som en god rollemodell - og ikke bare fordi hun har latt seg vaksinere, men også fordi hun fremstår som en sunn og sporty trebarnsmor.

FOTO: Skjermdump Instagram @dukeandduchessofcambridge
FOTO: Skjermdump Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Prins William holdt korona-sykdommen skjult

Gjennom hele pandemien har ekteparet trådt til for å kjempe sammen med det britiske folket, og har vært svært delaktig via digitale plattformer.

Der de både har takket helsepersonell som har stått i frontlinjen, men også motivert det britiske folk til å holde ut og fortsette krafttaket for å få bukt med pandemien.

Prins William ble selv smittet av korona-viruset i april 2020, samtidig med sin far prins Charles (72), men dette valgte han å holde for seg selv frem til det ble kjent i november 2020 - av frykt for å uroe det britiske folk unødig.

Ifølge BBC ble trebarnsfaren rammet hardt av viruset, og hadde en periode vanskeligheter med å puste. Men til tross for dette fortsatte han å utføre sine royale plikter via telefon og på digitale plattformer.

Den siste tiden har de også deltatt på offentlige tilstelninger der godt smittevern og alle forholdsregler er tatt - og naturlig nok med munnbind og god avstand.

Hoppe over prins Charles?

Etter at prins Williams bestefar prins Philip gikk bort 9. april i år, i en alder av 99 år, er det flere briter - og sladdermagasiner - som har ytret ønske om at hertuginne Kate og prins William skal overta tronen etter dronning Elizabeth - og dermed hoppe over ett ledd, nemlig prins Charles, som er tronarving etter sin mor.

FOTO: Skjermdump Gossip Cop og In Touch magazine
FOTO: Skjermdump Gossip Cop og In Touch magazine Vis mer

Det gjenstår å se om dette kommer til å skje, noe som i utgangspunktet er svært usannsynlig da dronning Elizabeth har avlagt en ed på at hun skal bli sittende som overhode frem til sin død.

Men én ting er sikkert: prins William og hertuginne Kate er svært populære blant det britiske folket for sin åpenhet og omtanke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer