Shiloh Jolie Pitt:

Derfor har hun blitt et forbilde over hele verden

Nå tar 15-åringen mer og mer etter moren sin.

MOR OG DATTER: Angelina Jolie og datteren Shiloh Jolie-Pitt på filmpremieren til Eternal i London i oktober. FOTO: NTB
MOR OG DATTER: Angelina Jolie og datteren Shiloh Jolie-Pitt på filmpremieren til Eternal i London i oktober. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Angelina Jolie (46) og Brad Pitt (57) har etter at de fikk sitt første barn tatt dem med på filmpremierer og andre arrangementer som innebærer rød løper. Å være født inn i en Hollywood-familie gjør at verdens øyne er rettet mot deg gjennom oppveksten - det innebærer også stilreisen. Shiloh Jolie-Pitt (15) har vist seg i en androgyn stil helt siden hun stilte opp på rød løper ikledd dress og en kort hårklipp som 8-åring.

Klesvalgene har gjort 15-åringen til et forbilde for ungdom verden over. Mange er blitt inspirert til å kle seg slik de vil. Antrekkene viser at hun kan være leken, i tillegg til at hun sprer budskapet om at du ikke trenger å kjøre konvensjonelle klesvalg.

Vi har tatt en titt på skuespillerdatterens inspirerende stilreise gjennom årene.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Shiloh var 8 år da hun stilte opp i dress på rød løper til filmen «Unbroken», side om side med faren og brødrene Maddox og Pax.

Født inn i rampelyset

At foreldrene hennes er to av de mest berømte Hollywood-skuespillerne i vår tid, har gjort at hun har fått vist stilen sin på den røde løperen og blitt et forbilde for mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer