Sommerhytta 2022

Derfor har TV 2 valgt kun heterofile par i årets «Sommerhytta»

- Vi mener at årets deltagere på sitt vis representerer et bredt mangfold i bakgrunn og livserfaringer, sier TV 2 til KK.

SOMMERHYTTA 2022: Denne gjengen skal vi bli bedre kjent med, når «Sommerhytta» på TV 2 sendes fra og med 2. påskedag. Programleder er Guri Solberg. FOTO: Espen Solli / TV 2
SOMMERHYTTA 2022: Denne gjengen skal vi bli bedre kjent med, når «Sommerhytta» på TV 2 sendes fra og med 2. påskedag. Programleder er Guri Solberg. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Det er straks duket for en splitter ny sesong av 'Sommerhytta' på TV 2, og denne gangen er det fire unge kjærestepar som skal kjempe om å vinne hytten de selv har bygget opp og utformet.

Konseptet er blitt en stor suksess på kanalen, og flere tusen seere har latt seg fenge og inspirere av de ulike deltakerne i programmet.

Årets sesong har fått tilnavnet «kjærlighetssesongen», og da deltakerlisten ble sluppet i slutten av mars kom det frem at vi denne gangen skal bli kjent med fire heterofile kjærestepar.

Opptatt av å gjenspeile mangfoldet

Tidligere har det vært med sammensetninger av søskenpar, vennepar, foreldre og barn og homofile par.

- Vi kaller det «kjærlighetssesongen» fordi vi fordi dette er første gang vi bare har med par som er kjærester, sier programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen til KK.

PROGRAMREDAKTØR: Kathrine Haldorsen i TV 2. FOTO: Eivind Senneset / TV 2
PROGRAMREDAKTØR: Kathrine Haldorsen i TV 2. FOTO: Eivind Senneset / TV 2 Vis mer

- Hvorfor har dere kun valgt heterofile par?

- TV 2 er alltid opptatt av å speile mangfoldet i den norske befolkningen. Vi har hatt med flere homofile par i tidligere sesonger. Det er ikke så mange deltagere i «Sommerhytta», og i år landet vi på disse fire fine parene. Vi mener at årets deltagere på sitt vis representerer et bredt mangfold i bakgrunn og livserfaringer, og gleder oss til seerne blir bedre kjent med dem, sier programredaktør Haldorsen videre.

I år som tidligere sesonger er det den folkekjære TV-profilen Guri Solberg (45) som er programleder for «Sommerhytta», som er spilt ved idylliske Nes Strandhager på Romerike.

Parene får også veiledning av ekspertene Aina Sollie Steen, Lars Fossum og Finn Schjøll, som har vært med i tidligere sesonger.

«Sommerhytta» har premiere 2. påskedag, mandag 18. april, på TV 2 og TV 2 Play

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer