Britney Spears:

Derfor kom ikke broren til Britney i bryllupet

Britney Spears og kjæresten gjennom fem år giftet seg nylig. Men brudens bror var ikke på gjestelisten.

NYGIFT: Britney Spears og Sam Asghari gav nylig hverandre sitt ja foran 60 gjester. Bruden førte seg selv til alteret i en Atelier Vercace-kjole og hadde ytterligere tre klesskift gjennom kvelden. FOTO: NTB.
NYGIFT: Britney Spears og Sam Asghari gav nylig hverandre sitt ja foran 60 gjester. Bruden førte seg selv til alteret i en Atelier Vercace-kjole og hadde ytterligere tre klesskift gjennom kvelden. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

paret har vært sammen i nesten seks år og Britney har flere ganger vist sin kjærlighet offentlig for han.

9. juni kunne Sam Asghari og Britney Spears endelig feire kjærligheten med et stjernespekket bryllup. Blant gjestene var Paris Hilton, Madonna, Drew Barrymore, Selena Gomez og Donnatella Versace, som designet brudekjolen hennes.

Aldri invitert

Men fra brudens side var det ikke mange fra nær familie i bryllupet. Forholdet mellom Britney og resten av familien har vært mildt sagt anstrengt etter at hun krevde frihet fra farens formynderskap.

Men på Instagram har flere kommentert det at Britneys to sønner ikke var til stede. Ifølge Page Six skal advokaten til barnas far, Kevin Federline, ha uttalt at de mente fokuset på den dagen bør være på brudeparet.

Ifølge nettsiden People, snakker Britney Spears ut om hvorfor ikke hennes egen bror var invitert i bryllupet hennes. Popstjernen skal ha konfrontert broren sin, Bryan Spears (45) åpent på Instagram og skrevet med en sarkastisk undertone:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer