Britney Spears:

Derfor kom ikke broren til Britney i bryllupet

Britney Spears og kjæresten gjennom fem år giftet seg nylig. Men brudens bror var ikke på gjestelisten.

NYGIFT: Britney Spears og Sam Asghari gav nylig hverandre sitt ja foran 60 gjester. Bruden førte seg selv til alteret i en Atelier Vercace-kjole og hadde ytterligere tre klesskift gjennom kvelden. FOTO: NTB.
NYGIFT: Britney Spears og Sam Asghari gav nylig hverandre sitt ja foran 60 gjester. Bruden førte seg selv til alteret i en Atelier Vercace-kjole og hadde ytterligere tre klesskift gjennom kvelden. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

paret har vært sammen i nesten seks år og Britney har flere ganger vist sin kjærlighet offentlig for han.

9. juni kunne Sam Asghari og Britney Spears endelig feire kjærligheten med et stjernespekket bryllup. Blant gjestene var Paris Hilton, Madonna, Drew Barrymore, Selena Gomez og Donnatella Versace, som designet brudekjolen hennes.

Aldri invitert

Men fra brudens side var det ikke mange fra nær familie i bryllupet. Forholdet mellom Britney og resten av familien har vært mildt sagt anstrengt etter at hun krevde frihet fra farens formynderskap.

Men på Instagram har flere kommentert det at Britneys to sønner ikke var til stede. Ifølge Page Six skal advokaten til barnas far, Kevin Federline, ha uttalt at de mente fokuset på den dagen bør være på brudeparet.

ANSTRENGT FORHOLD: Bryan Spears var ikke tilstede i bryllupet til lillesøster Britney. Her bilde av søsknene fra 2004. FOTO: NTB.
ANSTRENGT FORHOLD: Bryan Spears var ikke tilstede i bryllupet til lillesøster Britney. Her bilde av søsknene fra 2004. FOTO: NTB. Vis mer

Ifølge nettsiden People, snakker Britney Spears ut om hvorfor ikke hennes egen bror var invitert i bryllupet hennes. Popstjernen skal ha konfrontert broren sin, Bryan Spears (45) åpent på Instagram og skrevet med en sarkastisk undertone:

«Din podcast er så SPESIELL!!!... Da du ble spurt av den utrolig snille mannen om hvorfor familien din ikke bare lar henne være i fred, var responsen din at hun kan ikke en gang reservere bord på restaurant».

Med dette refererte Britney til da Brian gjestet podcasten As NOT Seen on TV Podcast, mer enn et år før Britneys formynderskap opphørte.

«Jeg vet hva hun vil, men til syvende og sist hvor realistisk er det?» Uttalte han på den tiden søsteren ønsket å komme seg ut av formynderskapet.

Har assistent til det

Britney på sin side fortsatte innlegget på Instagram med å uttrykke at det broren hadde sagt om henne i intervjuet sa alt. Hun la dessuten til at han aldri var invitert i hennes bryllup, så hva var poenget i å svare, spør hun?

Senere la hun til:

«Psss jeg har en assistent som gjør bordreservasjonene for meg...»

Hennes melding kom etter at brorens kjæreste, Amber Lynn Conklin, sa at han ikke var i Britneys bryllup på grunn av at hans 11 år gamle datter hadde skoleavslutning den dagen, ifølge flere medier.

Conklin har også kommentert under en annen post på sosiale medier at Bryan ikke kunne noe for timingen og at han hadde dårlig samvittighet for å måtte velge, men han måtte være der for sin datter og at han sendte sin kjærlighet til Britney. De dessuten lei seg for å gå glipp av et så viktig øyeblikk, men var så lykkelig på Britney og Sams vegne.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer