Meghan gravid

Derfor kommer de trolig ikke til å få flere barn

Prins Harry har allerede hintet om at to barn er mer enn nok.

MEGHAN GRAVID: Prins Harry og Meghan har fått to barn, og trolig er det slutt på å utvide familien. FOTO: NTB
MEGHAN GRAVID: Prins Harry og Meghan har fått to barn, og trolig er det slutt på å utvide familien. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

På formiddagen den fjerde dagen i juni i år, ble prins Harry (36) og kona hertuginne Meghan (39) foreldre til en liten jente.

Parets datter ble født på Santa Barbara Cottage Hospital i California, ikke langt unna der ekteparet og sønnen Archie (2) bor.

FORELSKET: Meghan og Harry har vært kjærester siden 2016. Nå fem år senere har de giftet seg. fått to barn og flyttet til USA. FOTO: NTB
FORELSKET: Meghan og Harry har vært kjærester siden 2016. Nå fem år senere har de giftet seg. fått to barn og flyttet til USA. FOTO: NTB Vis mer

Hun har fått navnet Lilibet Diana Mountbatten-Windsor - og er dermed oppkalt etter sin oldemor dronning Elizabeth (95), som har kjælenavnet Lilibet, og selvfølgelig Diana etter sin avdøde farmor prinsesse Diana.

Familien på fire har skapt seg en trygg og god tilværelse i California, og har gitt uttrykk for at de er kommet for å bli - etter at de på nyåret 2020 valgte å trekke seg ut av den britiske kongehuset, og flytte over Atlanteren.

Slik var Meghan Markles ekteskap med filmprodusenten Trevor. VIDEO: KK Vis mer

Åpnet opp om babyønske

Det er grunn til å tro at lykken nå er komplett for Meghan og Harry, og at de trolig ikke kommer til å utvide familien med flere barn - mye av hensyn til et tema de begge er opptatt av: nemlig miljøvern.

Sommeren 2019 sto en samtale mellom prins Harry og dyrevern- og miljøvernforkjemper Dr Jane Goodall (87) på trykk i Vogue. Det var prinsen som intervjuet Goodall for magasinet.


Her ga han uttrykk for at han ønsker å verne om miljøet vet å begrense antall barn han og kona ønsker å sette til verden.

- Jeg har alltid hatt en nær tilknytning til naturen. Jeg ser annerledes på det nå, uten tvil. Men jeg har alltid ønsket å sørge for at, selv før jeg fikk barn og før jeg ønsket meg barn ... sier prins Harry i intervjuet, før han blir avbrutt av Goodall:

- Ikke for mange!

Og prins Harry følger lystig opp med:

- Maks to!

Baby Sussex

LYKKE: Prins Harry og Meghan med sønnen Archie under et besøk i Sør-Afrika høsten 2019. FOTO: NTB
LYKKE: Prins Harry og Meghan med sønnen Archie under et besøk i Sør-Afrika høsten 2019. FOTO: NTB Vis mer

Prins Harry er selv oppvokst i en søskenduo, med prins William (39) som storebror. William på sin side har fått tre barn med kona hertuginne Kate (39).

Hertuginne Meghan er det eneste felles barnet til Doria Ragland (64) og Thomas Markle (76), men har to halvsøsken på farsiden.

Det er selvfølgelig mye som kan ha endret seg siden uttalelsen i Vogue sommeren for tre år siden, og det gjenstår å se om det i fremtiden kommer en ny Baby Sussex til verden.

Enn så lenge koser de seg med den nye tilværelsen som tobarnsforeldre, og i en pressemelding uttrykker Meghan og Harry takknemlighet for datterens ankomst:

«Den 4. juni ble vi velsignet da datteren vår Lili kom til verden. Hun er mer enn hva vi noensinne kunne ha drømt om, og vi er takknemlige for kjærligheten og bønnene vi har fått fra hele verden. Takk for deres vedvarende godhet og støtte gjennom denne spesielle tiden for vår familie».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer