Botox:

Derfor måtte Sharon Stone ha over 300 sprøyter med Botox

Et enormt traume var det som skulle til for at skuespiller Sharon Stone sluttet fred med sin egen aldring.

EVIG UNG: Sharon Stone (64) ble verdenskjent gjennom sin rolle i den psykologiske og erotiske thrilleren Basic Instinct i 1992, der hun spilte mot Michael Douglas. Men den dag i dag får hun hoder til å snu seg etter henne på den røde løperen.
EVIG UNG: Sharon Stone (64) ble verdenskjent gjennom sin rolle i den psykologiske og erotiske thrilleren Basic Instinct i 1992, der hun spilte mot Michael Douglas. Men den dag i dag får hun hoder til å snu seg etter henne på den røde løperen. Vis mer
Publisert

Golden Globe-vinner og Basic Instinct-sjernen Sharon Stone er kjent for sin skjønnhet, sitt skuespillertalent og åpenhet. Tidligere i år delte hun om sorgen over det å oppleve intet mindre enn ni spontanaborter.

Nå forteller hun om det harde slaget som gjorde at hun la vekk Botoxen:

I et nytt forside-intervju til septemberutgaven av Vouge Arabia, forteller hun at hun tidligere pleide å få både fillers og Botox jevnlig. Men dette tok brått slutt etter en traumatisk hendelse, skriver People.

300 sprøyter

«Det var perioder midt i super-berømmelsen da jeg tok Botox, fillers og annet. Men så ble jeg rammet av et enormt slag og en hjerneblødning som varte i ni dager. Jeg måtte ha over 300 sprøyter med Botox og filler for at den ene siden av ansiktet mitt skulle løfte seg igjen.»

Traumet hun opplevde ved slaget og hjerneblødningen gjorde at hun snudde ryggen til sine tidligere anti-aldringsrutiner. Da spesielt også fordi det som tidligere hadde vært en luksus hun unnet seg med glede til plutselig å bli en massiv og smertefull nevrologisk nødvendighet.

64-åringen sluttet dermed fred med sin egen aldring og det å skulle eldes naturlig etter dette, helt til en tidligere partner brakte emnet Botox på bane igjen - og ikke på en positiv måte.

Finn veien ut selv

Da den yngre mannen hun datet spurte henne om hun brukte Botox, svarte skuespilleren følgende:

«Det ville sikkert vært veldig bra for både ditt ego og mitt hvis jeg gjorde det.»

Ifølge Stone møttes de bare en gang til etter denne praten før han mistet interessen. Hun sa:

«Dersom du ikke ser meg for mer enn det, så kan du vennligst finne veien ut selv.»

Det er ikke bare Sharon Stone som har måttet forsvart hvordan hun ser ut. Tidligere i år skrev KK om skistjernen Tiril Eckhoff som fikk denne kommentaren på Instagram: «Du burde ta botox og fillers, fordi det ser ut som du er 49».

Imperfekt

Men til tross for utfordringene, virker Stone ikke til å plages nevneverdig av fortiden. Til Vouge forteller hun at hun lever sitt beste liv i disse dager og føler at dette er den mest spennende og kreative perioden i livet hennes så langt.

«Jeg er veldig, veldig lykkelig. Jeg har aldri vært så full av glede som jeg er nå.»

Hun har omfavnet sin imperfekte kropp og viser frem sine kurver både med og uten klær. I juli poserte hun uhøytidelig i et bassengfoto på Instagram iført kun en bikinitruse og et håndkle over skuldrene. Og med bildeteksten: «Takknemlig imperfekt på en perfekt dag.»

VINNER LØPEREN: I mai i år var hun vinneren på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes med en fantastisk mosaikk-blå kjole fra Dolce&Gabbana. FOTO: NTB.
VINNER LØPEREN: I mai i år var hun vinneren på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes med en fantastisk mosaikk-blå kjole fra Dolce&Gabbana. FOTO: NTB. Vis mer

Stone har fått hoder til å snu seg på den røde løperen i flere tiår ved å dukke opp i elegante antrekk.

I mai i år var hun vinneren på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes med en fantastisk mosaikk-blå kjole fra Dolce&Gabbana. Denne brukte hun før visningen av filmen Forever Young, passende nok.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer