Sarah Jessica Parker:

Derfor ønsker hun ikke å spille mot kollegaen igjen

Etter mange år som kollegaer har ikke Sex og singelliv-skuespillerne Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall planer om å spille mot hverandre igjen.

I TYKT OG TYNT?: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker har vært kolleger gjennom hele seks sesonger og to filmer av Sex og singelliv. FOTO: NTB
I TYKT OG TYNT?: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker har vært kolleger gjennom hele seks sesonger og to filmer av Sex og singelliv. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I desember i fjor kom spin-off-serien And Just Like That til stor begeistring for Sex og singelliv-fansen. Men de fire New York-baserte venninnene er redusert til tre i gjenforeningen.

Samantha Jones, spilt av Kim Cattrall (65), har på sin side uttalt flere ganger i tidligere intervjuer at hun ikke er interessert i å være med i en potensiell gjenforening.

Nå letter medskuespiller i Sex og singelliv, Sarah Jessica Parker (56), på sløret i et intervju med Variety.

Carrie og Samantha

Carrie Bradshaw og Samantha Jones ble to velkjente karakterer på skjermen fra startskuddet for Sex og singelliv gikk i 1998. Den sjette og siste sesongen rullet ut på skjermen i 2004 – og i 2008 og 2010 kom det filmoppfølgere med den samme gjengen.

Samantha Jones har vært bestevenninnen til de tre New York-baserte damene, Charlotte, Miranda og Carrie, siden 80-tallet. At Samantha ikke er med i serien som bygger videre på vennskapet, har skapt en del spekulasjoner.

KK skrev i fjor at på grunn av en uoverensstemmelse mellom Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker blir hun ikke å se i den nye serien.

DEN OPPRINNELIGE GJENGEN: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon og Kim Cattrall på filmpremieren til Sex and the City 2 i 2010. FOTO: NTB
DEN OPPRINNELIGE GJENGEN: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon og Kim Cattrall på filmpremieren til Sex and the City 2 i 2010. FOTO: NTB Vis mer

Sarah Jessica Parker (Carrie) og Kim Cattrall (Samantha) spiller bestevenninner den tidligere suksesserien, men det er tilsynelatende annerledes i virkeligheten. Parker (56) har flere ganger nektet for at det har vært noen uenighet eller konflikt mellom skuespillerkollegaene etter rykter som har gått opp gjennom årene.

Cattrall har lenge sagt at hun ikke er interessert i en gjenforening med gjengen – uten å utdype det ytterligere.

Vil sannsynligvis aldri skje

Carrie Bradshaw og Samantha Jones vil sannsynligvis aldri oppholde seg i samme rom igjen, skriver People.

Parker ble spurt om hun hadde vært komfortabel dersom tidligere medskuespiller Cattrall hadde deltatt i Sex og singelliv-gjenforeningen.

– Jeg tror ikke jeg ville vært det. Det er mye historie der, og følelser som hun har delt offentlig, sier Parker i et intervju med Variety.

– Jeg har ikke deltatt i eller lest artikler, men folk forteller meg om det, fortsetter 56-åringen.

56-åringen forteller at hun ikke har deltatt i eller lest artikler, men folk snakker om sånt og forteller om det.

I forbindelse med sesongavslutningen til And Just Like That, åpner hun opp om hva som ligger bak.

– Etter at studioet ikke kunne møte hennes behov og ønsker, måtte vi høre på henne og lytte til hva som var viktig for henne, sier Parker om eks-kollegaen, og fortsetter:

– Det passet ikke inn sammen med det som var viktig for oss, sier hun til Variety og refererer til seg selv og serieskaperne.

Fremdeles venner i serien

Serieskaperne valgte å løse fraværet av Samantha ved at karakteren skal ha flyttet til London grunnet jobb. Dette nevnes allerede i første episode, og på tross av at hun aldri dukker opp på skjermen, blir hun stadig nevnt gjennom sesongen.

Carrie og Samantha gjenforenes likevel etter at Carrie mister mannen sin. I siste episode avtaler de å møtes for å ta noen drinker sammen. Slik får Samantha en tilstedeværelse i serien uten å måtte jobbe sammen med de tidligere kollegaene.

Serien er for øvrig den meststreamede originalserien på HBO Max til nå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer