Kim Cattrall:

Derfor sa Kim Cattrall nei til «Sex og Singelliv 3»

En handlingstråd som involverte Samantha og Mirandas 14 år gamle sønn skal ha vært et problem.

EN AV TIDENES MEST POPULÆRE: «Sex og Singelliv» ble en braksuksess etter at startskuddet gikk i 1998. FOTO: HBO
EN AV TIDENES MEST POPULÆRE: «Sex og Singelliv» ble en braksuksess etter at startskuddet gikk i 1998. FOTO: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da «Sex og Singelliv» rullet over skjermen for første gang i 1998, ble det en umiddelbar suksess.Serien om livene til de fire New York-baserte kvinnene traff en nerve hos seerne, og i dag kan den trygt kalles én av de mest innflytelsesrike gjennom tidene. Ikke bare på grunn av de mange situasjonene man kjente seg igjen i – de mindre glamorøse sidene ved foreldrerollen, heftige venninnekrangler, kjærlighetssorg – men også fordi kvinnelig seksualitet plutselig veldig tilstede i monitor.Sistnevnte var det for det meste Samantha Jones som sto for. Den svært så frigjorte karakteren ble spilt av Kim Cattrall og må nok sies å være publikumsfavoritten.

Nettopp derfor ble det vanskelig å lage «Sex og Singelliv 3» uten Cattrall; da hun sa nei, ble hele prosjektet lagt på i fjor. Dét på tross av at ferdig manus var på plass og at samtlige av de andre hadde sagt seg villige til å gjenoppta rollene sine for siste gang.– Jeg er skuffet. Vi hadde et vakkert, morsomt, hjerteskjærende og troverdig manus. Jeg er ikke bare skuffet over at historien ikke blir fortalt for min egen del, men jeg er skuffet på vegne av publikum som har ønsket filmen så sårt, sa hovedrolleinnhaver Sarah Jessica Parker da nyheten ble kjent.LES OGSÅ: 11 ting vi lærte av «Sex and the City»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer