Kim Cattrall:

Derfor sa Kim Cattrall nei til «Sex og Singelliv 3»

En handlingstråd som involverte Samantha og Mirandas 14 år gamle sønn skal ha vært et problem.

EN AV TIDENES MEST POPULÆRE: «Sex og Singelliv» ble en braksuksess etter at startskuddet gikk i 1998. FOTO: HBO
EN AV TIDENES MEST POPULÆRE: «Sex og Singelliv» ble en braksuksess etter at startskuddet gikk i 1998. FOTO: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da «Sex og Singelliv» rullet over skjermen for første gang i 1998, ble det en umiddelbar suksess.

Serien om livene til de fire New York-baserte kvinnene traff en nerve hos seerne, og i dag kan den trygt kalles én av de mest innflytelsesrike gjennom tidene. Ikke bare på grunn av de mange situasjonene man kjente seg igjen i – de mindre glamorøse sidene ved foreldrerollen, heftige venninnekrangler, kjærlighetssorg – men også fordi kvinnelig seksualitet plutselig veldig tilstede i monitor.

Sistnevnte var det for det meste Samantha Jones som sto for. Den svært så frigjorte karakteren ble spilt av Kim Cattrall og må nok sies å være publikumsfavoritten.

Nettopp derfor ble det vanskelig å lage «Sex og Singelliv 3» uten Cattrall; da hun sa nei, ble hele prosjektet lagt på i fjor. Dét på tross av at ferdig manus var på plass og at samtlige av de andre hadde sagt seg villige til å gjenoppta rollene sine for siste gang.

– Jeg er skuffet. Vi hadde et vakkert, morsomt, hjerteskjærende og troverdig manus. Jeg er ikke bare skuffet over at historien ikke blir fortalt for min egen del, men jeg er skuffet på vegne av publikum som har ønsket filmen så sårt, sa hovedrolleinnhaver Sarah Jessica Parker da nyheten ble kjent.

LES OGSÅ: 11 ting vi lærte av «Sex and the City»

Saken fortsetter under bildet.

SA NEI: Kim Cattralls (avbildet) nei, førte til at tredje «Sex og Singelliv»-film måtte legges på is. FOTO: HBO
SA NEI: Kim Cattralls (avbildet) nei, førte til at tredje «Sex og Singelliv»-film måtte legges på is. FOTO: HBO Vis merBakgrunnen for Cattralls nei skal blant annet ha vært den dårlige stemningen mellom henne selv og Parker. (Ryktene om en strid hadde svirret i lang tid, men ble bekreftet en gang for alle da duoen i fjor hadde en svært opphetet utveksling på Instagram.)

Stjernen skal i tillegg ha reagert på lav lønn, sett i forhold til Parkers, samt at Samantha fikk for lite skjermtid.

Nå har enda en grunn blitt avdekket. En kilde som angivelig skal ha nær tilknytning til prosjektet forteller nemlig følgende til E! News:

– Kim ville aldri ha noe filmen å gjøre. Det var en kombinasjon av lønnen og en dårlig handlingstråd for Samantha. Det var rett og slett dårlig manus, forteller en kilde til E! News.

Og hva var den dårlige handlingstråden, spør du?

Ifølge kilden skal det ha omhandlet Mirandas nå 14 år gamle sønn, Brady, som i begynnelsen av filmen blir tatt på fersken mens han masturberer. Deretter skal han sendt såkalte «dickpics» (bilder av kjønnsorganet sitt, jour. anm.) til Samantha.

Vi skulle gjerne sett en tredje «Sex og Singelliv»-film – vi blir aldri lei! – men det er kanskje greit at akkurat dét ikke ble noe av...

LES OGSÅ: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og Singelliv»

SATT I SKYGGEN: Kim Cattrall (nummer to fra høyre) reagerte på kollega Sarah Jessica Parkers betydelig høyere lønn da tilbudet om «Sex og Singelliv 3» ble lagt på bordet. FOTO: Scanpix
SATT I SKYGGEN: Kim Cattrall (nummer to fra høyre) reagerte på kollega Sarah Jessica Parkers betydelig høyere lønn da tilbudet om «Sex og Singelliv 3» ble lagt på bordet. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer