Britney Spears

Derfor sier verden (og Timberlake) unnskyld til Britney

Den ferske dokumentaren Framing Britney Spears viser hvilket helvete popstjernen har levd i siden hun slo gjennom på 90-tallet.

BRITNEY SPEARS: Den populære artisten har virkelig fått oppleve medaljens bakside hva gjelder å vokse opp i Hollywood, og være en del av showbiz fra tidlig barneår. Dette bildet er fra en filmpremiere i Los Angeles i 2019. FOTO: NTB
BRITNEY SPEARS: Den populære artisten har virkelig fått oppleve medaljens bakside hva gjelder å vokse opp i Hollywood, og være en del av showbiz fra tidlig barneår. Dette bildet er fra en filmpremiere i Los Angeles i 2019. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På verdensveven er det et ordtak som sier: «dersom Britney klarte å overleve 2007, overlever du også». Dette ordtaket har sitt utspring fra popstjernens mest turbulente periode av livet.

I New York Times-dokumentaren Framing Britney Spears går man nå i dybden på historien bak den verdensberømte popstjernen, og både fans, industrien og paparazzifotografer påtar seg nå delvis skylden for popstjernens nedturer - og #FreeBritney-bevegelsen jobber knallhardt får å bidra til at Britney, som er umyndiggjort, kommer seg ut av faren og industriens jerngrep.

Dokumentaren kan sees på NRK TV.

Fullt fokus på popstjernens seksualitet

Etter å ha startet karrieren som barnestjerne i The Mickey Mouse Club i 1992, side om side med blant andre Christina Aguilera, Justin Timberlake og Ryan Gosling, skjøt karrieren fart.

Sørstatjenta Britney Spears, med den sjarmerende girl-next-door-looken, det store smilet og den kraftfulle stemmen ble spådd en lysende karriere og ble raskt døpt Prinsessen av Pop.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer