Kylie Jenner og Travis Scott

Derfor skifter Kylie navn på babyen

Etter snart to måneder har foreldrene ombestemt seg.

KYLIE SKIFTER NAVN PÅ BABYEN: Kylie Jenner og Travis Scott kunngjorde i mars 2022 at sønnen ikke lenger skal hete Wolf Webster. FOTO: NTB
KYLIE SKIFTER NAVN PÅ BABYEN: Kylie Jenner og Travis Scott kunngjorde i mars 2022 at sønnen ikke lenger skal hete Wolf Webster. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Navnet skjemmer ingen lyder et gammelt ordtak, og selv om det neppe var av skam, så har uansett kosmetikkgigant Kylie Jenner og mannen, den kontroversielle rapperen Travis Scott, bestemt seg for å skifte navn på sin lille sønn.

Gutten, som ble født 2. februar 2022, fikk navnet Wolf Webster, og er parets andre barn. Fra før har de datteren Stormi, og gleden var stor da paret gjennom en storslått reveal-party kunngjorde at de skulle bli foreldre igjen.

KYLIE JENNER: Med kul på magen. Her på vei til en middag i september 2021. FOTO: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB
KYLIE JENNER: Med kul på magen. Her på vei til en middag i september 2021. FOTO: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB Vis mer

I halvannen måned har gutten gått under navnet Wolf Webster, men i mars 2022 kunngjorde paret altså at de har valgt å skifte navn på babyen.

Det var på sin Instastory at Kylie røpet at gutten nå ikke lenger het Wolf, og at de etter å ha blitt kjent med den lille bestemte seg for at Wolf ikke lenger passet.

«Til informasjon så heter sønnen vår ikke lenger Wolf», skriver Kylie etterfulgt av en lett nervøs smileemoji.

«Vi følte rett og slett ikke at det var ham. Ville bare dele fordi jeg stadig vekk ser Wolf overalt, skrev Kylie og avsluttet med en bønnhender-emoji.

FOTO: Kylie Jenner Instagram
FOTO: Kylie Jenner Instagram Vis mer

Hva guttens nye navn er vites ikke i skrivende stund.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer