Christian Bale

Derfor takker han Leonardo DiCaprio for suksessen

Det er en helt spesiell grunn til at Bale mener han har slått gjennom i Hollywood, og det er takket være kollegaen.

TAKKER KOLLEGAEN: Christian Bale hadde ikke vært en så ettertraktet skuespiller, hadde det ikke vært for Leonardi DiCaprio, mener han selv. FOTO: NTB
TAKKER KOLLEGAEN: Christian Bale hadde ikke vært en så ettertraktet skuespiller, hadde det ikke vært for Leonardi DiCaprio, mener han selv. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er mange mennesker som mener de har andre å takke for sine karrierer – enten det er en ektefelle som har gitt dem et spark i baken til å komme i gang, eller en forelder som har lagt alt til rette for etterkommeren.

Christian Bale (48) er kjent fra noen av Hollywoods største filmer de siste tjue årene og har med det skapt seg et viktig navn i filmbransjen. Nylig fortalte han at han har Leonardo DiCaprio (57) å takke for sin karriere.

Grunnen er ikke åpenbar, men gir fullstendig mening. Bale skal likevel berømmes for sin selvironi og selvinnsikt for innrømmelsen.

Ikke førstevalget

48-åringen har spilt hovedrollene i filmer som «Batman Begins» (2005), «The Dark Knight» (2008), «The Dark Night Rises» (2012), «The Big Short» (2015) og «The Prestige» (2006) for å nevne noen. I sommer var han aktuell med «Thor: Love and Thunder», og hans store gjennombrudd var thriller-suksessen «American Psycho» (2000).

En av kollegaene på sistnevnte film, skal ha innrømmet overfor Bale at førstevalget til rollen som Patrick Bateman var Leonardo DiCaprio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer