Amy Schumer:

Derfor takket hun egentlig nei til rollen som Barbie

Det var opprinnelig Amy Schumer (42) som skulle spille Barbie i filmen med samme navn.

AMY SCHUMER: Skuespiller og komiker, Amy Schumer har spilt mange morsomme roller, men en komedie valgte hun derimot å trekke seg fra. FOTO: NTB
AMY SCHUMER: Skuespiller og komiker, Amy Schumer har spilt mange morsomme roller, men en komedie valgte hun derimot å trekke seg fra. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og komiker Amy Schumer er ikke den som holder tann for tunge som regel. Hun har vært åpen i kampen for retten til abort, og delte også om hvordan kroppen hennes så ut etter at hun hadde gjennomgått keisersnitt.

42- åringen er kjent fra filmer som «Trainwreck» og «Snatched»- der hun i sistenevnte spilte mot Goldie Hawn og har dessuten medvirket i TV-serier og laget utallige stand up-show.

Så hun er kjent for å snakke rett fra levra, men nå innrømmer hun imidlertid at hun på et punkt ikke har vært helt ærlig.

Takket opprinnelig ja

I juli kommer filmen «Barbie» ut. Den handler om - ja, Barbie. Og det er Margot Robbie, kjent fra blant annet «Suicide Squad» «La La land»- skuespiller, Ryan Gosling har inntatt spraytanboksen og spiller den mannlige hovedkarakteren Ken.

Filmen har vært planlagt i årevis og opprinnelig var det Amy Schumer som skulle spille rollen som Barbie. For sju år siden takket hun ja til hovedrollen, ifølge VG.

I 2017 ble det derimot kjent at Schumer hadde ombestemt seg og takket nei til rollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer