Ben Affleck om J.Lo:

Derfor var Ben i tvil om å gå tilbake til eksen

Tidlig på 2000-tallet var Ben Affleck og Jennifer Lopez det heteste paret i Hollywood: unge, vakre og forelsket. Vil de vare denne gangen?

SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Ben Affleck og Jennifer Lopez har funnet tilbake til hverandre etter 17 år. Her bilde fra en basktballkamp i desember 2021. Foto: NTB
SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Ben Affleck og Jennifer Lopez har funnet tilbake til hverandre etter 17 år. Her bilde fra en basktballkamp i desember 2021. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finnes det noe mer romantisk enn når ikoniske par finner tilbake til hverandre etter mange år? Det får oss til å tro på kjærligheten og at det er slik det kanskje er ment å være.

Tidlig på 2000-tallet var Ben Affleck og Jennifer Lopez det heteste paret i Hollywood: unge, vakre og forelsket.

STJERNEPAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck nyforelsket under premieren på filmen Gigli i 2003, hvor de spilte mot hverandre. Foto: NTB
STJERNEPAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck nyforelsket under premieren på filmen Gigli i 2003, hvor de spilte mot hverandre. Foto: NTB Vis mer

«Fikk hjertet revet ut»

Mange fans ble nok skuffet da paret etter bare få år sammen, gikk fra hverandre i 2004.

Jennifer Lopez skrev i boken sin «True Love fra» 2014 om bruddet at det kjentes ut som hun fikk hjertet revet ut av brystet. Og at Ben var hennes første store hjertesorg.

Likevel giftet hun seg samme år med sangeren Marc Anthony, som hun senere fikk tvillingene Emme og Maximilan med.

Men i 2011 var det slutt for også dem. Jennifer ble senere sammen med Casper Smart, og siden baseballspilleren Alex Rodriguez fra New York Yankees, som hun også var forlovet med. I 2021 kom meldingen om at forholdet var over.

Mens Lopez prøvde lykken flere ganger på kjærlighetsfronten, giftet Affleck seg på sin side i 2005 med skuespilleren Jennifer Garner. Paret holdt sammen til 2018 år og fikk barna Violet, Seraphina og Samuel sammen.

TØFF TID: Skillsmissen mellom Ben Affleck og Jennifer Garner skal ha vært en tøff tid for dem begge. Foto: NTB
TØFF TID: Skillsmissen mellom Ben Affleck og Jennifer Garner skal ha vært en tøff tid for dem begge. Foto: NTB Vis mer

Men så: 17 år senere er det klart at de to har funnet tilbake til hverandre igjen. Og for J.Lo kan det kanskje virke som ringen endelig er sluttet. Men for Affleck selv var det ingen selvfølge at de to skulle ende opp sammen, ifølge det svenske nettstedet baaam.se.

Grunnen til Ben Afflecks tvil

I et intervju med radioverten Howard Stern, forteller Affleck om sin tvil om det å skulle starte forholdet med Jennifer Lopez på nytt. Det var spesielt en grunn som gjorde at valget ikke var enkelt.

– Ansvaret for barna mine er min høyeste prioritet. Jeg ikke ikke gjøre noe som kan være smertefullt eller destruktivt for dem, hvis jeg kan unngå det, sier Affleck og fortsetter:

– Når det er sagt så vet jeg at mitt liv påvirker deres. Jeg og moren deres er begge kjendiser og det er ingen tvil om at det er vanskelig.

Affleck forteller også at han forsøkte å leve livet sitt på en måte, og senere under skilsmissen med Garner ble det skrevet mye løgner.

Men til slutt tok han altså skrittet og ble sammen med gamlekjæresten igjen.

Forteller om alkoholproblemene

Ben Affleck forteller også i intervjuet om hvorfor han bestemte seg for å bli nykter etter at han ble avhengig av alkohol.

– Det var mine barn som var grunnen til at jeg ble nykter. Siden den gang, og jeg sverger til Jesus, har jeg ikke hatt lyst å ta en drink en eneste gang. Jeg er ikke kurert og tenker ikke predikere, men det finnes en lykkelig slutt om man kan komme dit.

Han avslører også at den lange skilsmissen var en av grunnene til at han startet å drikke i utgangspunktet. Han skal ha følt seg fanget, noe han forteller er en del av hvorfor han begynte å drikke. Og fordi han på grunn av barna ikke følte at han virkelig kunne forlate ekteskapet.

PRØVDE FOR BARNA: Ben Affleck skal ha uttalt at han og Jennifer Garner prøvde å holde sammen for barnas skyld, men i 2018 var skilsmissen et faktum. Her er de sammen med barna Violet, Seraphina og Samuel. Foto: NTB
PRØVDE FOR BARNA: Ben Affleck skal ha uttalt at han og Jennifer Garner prøvde å holde sammen for barnas skyld, men i 2018 var skilsmissen et faktum. Her er de sammen med barna Violet, Seraphina og Samuel. Foto: NTB Vis mer

– Men jeg var ikke lykkelig, så hva skulle jeg gjøre? Jo det jeg gjorde var at jeg drakk en flaske med whisky og sovnet på sofaen, hvilket som viste seg og ikke være løsningen på problemet, sier han og fortsetter:

– Vi prøvde og prøvde og prøvde, fordi vi har barn. Men vi begge kjente at vi ikke ville at vårt dårlige forhold skulle være en modell for hvordan et ekteskap skal se ut foran barna våre.

Affleck har i etterkant av dette intervjuet blitt kritisert for hvordan han uttalte seg om ekskonen. Men til People sier han at han aldri ville sagt et vondt ord om sine barns mor.

Det kan imidlertid virke som, en tøff tid til tross, at det er god stemning mellom Affleck og hans to Jennifers, som tidligere denne høsten gikk halloween sammen med barna.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer