Reese Witherspoon

Derfor ville hun ikke gjøre comeback i «Friends»

Røper hvorfor hun takket nei til å fortsette som Jill i et ferskt intervju.

AKTUELL: Reese Witherspoon er nå aktuell med tv-programmet «The Morning Show» sammen med sin tidligere «Friends»-kollega Jennifer Aniston. FOTO: NTB Scanpix
AKTUELL: Reese Witherspoon er nå aktuell med tv-programmet «The Morning Show» sammen med sin tidligere «Friends»-kollega Jennifer Aniston. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jeg regner med de aller fleste av dere ihuga fans husker supersøte (og litt irriterende) Reese Witherspoon i rollen som Jill - altså selveste Rachels søster i suksesserien «Friends»?

Den smått irriterende lillesøsteren til Rachel kommer til New York for å henge med storesøsteren sin etter at faren deres slutter å betale livets opphold for henne. Hun søker altså tilflukt hos søsteren, og har en relativt sentral rolle i to sesonger.

Men selv om hun sjarmerte seerne i senk, og at dette mest sannsynlig var et stort høydepunkt i Reese's karriere, valgte hun likevel å takke nei til å fortsette som Jill etter dette.

LES OGSÅ: Tre generasjoner Witherspoon stilte opp for amerikanske Vogue

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer