- Dersom jeg hadde vært yngre hadde jeg mest sannsynlig vært besatt av slanking og trening

«Alle» så på Jessica Alba som et sexsymbol - selv følte hun seg usikker og umoden.

FØR OG NÅ: Det er 13 år som skiller disse to bildene av Jessica Alba tatt i 2006 og 2019. I et intervju med magasinet InStyle forteller hun at hun i begynnelsen av karrieren følte seg usikker og umoden - til tross for at alle så på henne som et sexsymbol som utstrålte selvtillit. FOTO: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Det er 13 år som skiller disse to bildene av Jessica Alba tatt i 2006 og 2019. I et intervju med magasinet InStyle forteller hun at hun i begynnelsen av karrieren følte seg usikker og umoden - til tross for at alle så på henne som et sexsymbol som utstrålte selvtillit. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jessica Alba (38) begynte karrieren allerede som 13-åring, men det var ikke før hun i slutten av tenårene spilte i TV-serie Dark Angel at alles øyne ble rettet mot henne.

Siden den gang har hun spilt i utallige filmer og TV-serier, og sist ut er politidramaserien L.A.'s Finest.

Den sjarmerende California-jenta fikk raskt stempel som sexsymbol av pressen på begynnelsen av 2000-tallet, og til tross for at det så ut som hun hadde all verdens av selvtillit, erkjenner hun i et ferskt intervju med det amerikanske magasinet InStyle at det ikke er helt tilfelle. Hun reflekterer over sitt første InStyle-cover fra 2007.

- På den tiden hadde jeg vært i bransjen i et tiår allerede, men jeg prøvde fremdeles å finne ut hvordan jeg skulle opptre i rampelyset og å ta eierskap over meg selv. Nitti prosent av det folk tenkte om meg kom hovedsakelig fra magasinintervjuer, presselanseringer og rykter i sladderpressen.

TREBARNSMOR: Etter at Jessica Alba ble mor har selvtilliten gradvis blitt styrket. FOTO: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Etter at Jessica Alba ble mor har selvtilliten gradvis blitt styrket. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hun reflekterer over sitt første InStyle-cover fra 2007.

- På den tiden var jeg veldig usikker. Jeg følte at jeg trengte å være noen jeg ikke var, for å bli akseptert. Jeg tillot andre å fortelle meg hvem jeg burde være. Men hvem er jeg nå? Jeg bryr meg ikke lenger. Jeg har født tre barn, og de eksploderte alle ut av kroppen min.

Sommerens InStyle-cover ble tatt syv måneder etter at sønnen Hayes (2) ble født, og nå har heldigvis usikkerheten og umodenheten forsvunnet.

- Dersom jeg hadde vært yngre hadde jeg mest sannsynlig vært besatt av slanking og trening, men nå tenker jeg heller: «Dette er hvor jeg er i dag. Dette er mitt liv, og dette er min kropp».

- Jeg bryr meg ikke lenger om hva andre tror om meg

For etter at hun giftet seg med filmprodusenten Cash Warren (40) i 2008, og fikk døtrene Honur (11) og Haven (8), og sønnen Hayes i desember 2017, er hun blitt trygg i sin egen kropp.

- Det er noe jeg er helt komfortabel med. Jeg vet jeg er smart. Jeg bryr meg ikke lenger om hva andre tror om meg.

STORE DØTRE: Mamma Jessica Alba med døtrene Honor Marie og Haven Warren i mai 2019. FOTO: NTB Scanpix
STORE DØTRE: Mamma Jessica Alba med døtrene Honor Marie og Haven Warren i mai 2019. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Etter at den eldste datteren ble født, la Jessica Alba skuespillerkarrieren på hylla for en stund, for å satse på familieproduktfirmaet The Honest Company. Bedriften fokuserer på økologiske og organiske produkter, både til hjemmet og til hele familien.

- Jeg startet bedriften for å hjelpe andre mødre med å gi alle barn en god og trygg start på livet, forklarer hun på bedriftens nettside.

Men nå har hun altså gjort comeback på TV-skjermen, med serien L.A.'s Finest.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer