Vita og Wanda Mashadi:

- Det ble en veldig tøff start

Tvillingene Vita og Wanda åpner seg om den utfordrende deltakelsen i «71 grader nord - team»

LAGSPILLERE: Under «71 grader nord - team» spiller søstrene på lag. Det gikk ikke alltid smertefritt for seg. Foto: Haakon Lundkvist
LAGSPILLERE: Under «71 grader nord - team» spiller søstrene på lag. Det gikk ikke alltid smertefritt for seg. Foto: Haakon Lundkvist Vis mer
Publisert

Vita og Wanda Mashadi (29) er blant Norges mest kjente tvillinger. Influensersøstrene er godt kjent gjennom deltakelser i programmer som «Kompani Lauritzen», «Camp Kulinaris» og «71 grader nord».

For tiden er de imidlertid aktuelle med en vri på sistenevnte, nemlig «71 grader nord - team», der de skal jobbe sammen for å bli kronet til «Norges tøffeste kjendiser».

Samarbeidet i konkurransen har imidlertid bydd på utfordringer for tvillingene, som stadig havner i diskusjoner med hverandre under de tøffe utfordringene.

Da Se og Hør møter Vita og Wanda på den røde løperen kan duoen avsløre detaljer om deres deltakelse i programmet.

- Veldig høye forventninger

Mashadi-søstrene kan blant annet røpe at de satte lista høyt hva gjaldt forventningene til deltakelsen, og kan samtidig innrømme at de var en smule skuffet med egen innsats.

- Det er vel mer det at vi vet hva vi kan, hva vi har av kunnskap og står for som vi følte at vi ikke fikk vist ordentlig, sier Wanda.

- Vi har gjort såpass mye sånn type reality nå at vi har jo utfordret oss selv litt og testet oss litt på forskjellige plan. Vi hadde egentlig veldig høye forventninger til oss selv, så det ble en veldig tøff start, legger Vita til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer