Fra bølle til bestevenn

- Det blir ikke jul for Zlatan, uten Berit

Sondre og Zlatan er veldig glade i jul, og i år slipper Sondre å bekymre seg for to vesentlige ting, som har skapt mye frustrasjon tidligere.

GLAD I JUL: Både Sondre og Zlatan (og Berit) elsker jul. Foto: Privat
GLAD I JUL: Både Sondre og Zlatan (og Berit) elsker jul. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sondre Hole Nielsen (28) og yorkshireterrieren Zlatan sjarmerte mange TV-seere i årets sesong av «Fra bølle til bestevenn». Zlatan tisset inne, hele tiden, noe som var ekstremt frustrerende for Sondre. I tillegg til det, var bilkjøring et mareritt, da Zlatan hatet å kjøre bil.

På et tidspunkt hadde Sondre planer om å selge Zlatan, men det lot seg ikke gjøre, da han er altfor glad i sin lille venn – tross utfordringene. Takket være hundetrener Maren, har problemene blitt så å si borte.

- Det går veldig bra med Zlatan i dag. Jeg føler ikke at vi er helt i mål med bilkjøringen ennå, vi har litt å øve på, men han er 100 prosent stueren, og det er det viktigste.

Dette betyr at Sondre for én gangs skyld slipper å bekymre seg for tissingen til Zlatan innendørs, som han tidligere har måttet streve med, og ikke minst, betale for.

Blir mye bilkjøring i julen

Zlatan ble nylig fem år gammel, 3, desember, og det ble selvsagt feiret. Nå ser de begge to frem til julen, selv om corona-restriksjoner setter en liten demping på feiringen.

BURSDAG: Zlatan ble nylig fem år gammel, og ble selvfølgelig feiret. Foto: Privat/Instagram
BURSDAG: Zlatan ble nylig fem år gammel, og ble selvfølgelig feiret. Foto: Privat/Instagram Vis mer

Sondre pleier å feire jul med familien på en hytte på Geilo, noe han skal i år også. Da blir det en lang biltur med Zlatan.

- Det blir den første lange bilturen siden i sommer. Vi skal feire jul på Geilo, så en dagstur til Bergen for å være med på en radiosending, og så tilbake igjen. Da blir det mange timer i bil.

Å legge ut på langtur for bare et år siden, hadde vært et håpløst prosjekt.

- Da måtte jeg ha tatt toget med Zlatan. Nå har han blitt mye bedre, så jeg gruer meg faktisk ikke i det hele tatt.

Juletradisjoner

Sondre forklarer at han har en stor familie, og at de pleier å samles i julen, men på grunn av corona blir det bare nærmeste familie, med mor, far og søster.

- Har du noen juletradisjoner?

- Jeg pleier å være med familien på hytta på Geilo, og gå på ski. Zlatan elsker å være på hytta, fordi det er så mange folk der, og han får masse oppmerksomhet. Han er også utrolig glad i å gå på ski og leke i snøen. Jeg pleier å ta en tur på afterski, men det blir dårlig med det i år. Jeg får lage en liten afterski på hytta, sier han og ler.

Veldig bortskjemt

De som har fulgt med på «Fra bølle til bestevenn» vet at Zlatan har en kjæreste han er veldig glad i – nemlig bamsen Berit.

- Berit må være med på hytta. Det blir ikke jul for Zlatan, uten Berit.

BERIT ER MED: Zlatan må ha med Berit på julefeiringen. Foto: Privat/Instagram
BERIT ER MED: Zlatan må ha med Berit på julefeiringen. Foto: Privat/Instagram Vis mer

Sondre har tidligere fortalt at Zlatan er veldig bortskjemt, og at han får det meste han har lyst på. Dette gjelder også i julen.

- Zlatan får julegaver fra hele familien. Mamma har allerede gitt han en julegave.

- Hva får han i julegave av deg?

Sondre begynner å le.

- Jeg har ikke kjøpt gave ennå, så jeg er litt usikker. Men jeg så på en veldig fin seng til han, så kanskje det blir en ny seng til jul.

Sondre og familien er ikke alene om å kjøpe julegaver til kjæledyret – en rapport fra Klarna viser at syv av ti nordmenn kjøper julegaver til dyrene sine.

Får fortsatt meldinger

Da «Fra bølle til bestevenn» ble sendt på TV, fikk Sondre ekstremt mange henvendelser. Han har vært åpen om at han er singel og kan tenke seg en kjæreste, og det har ikke stått stille på damefronten. Nå slipper han også at sofa og seng blir tisset på av Zlatan, så alt ligger til rette dersom riktig person dukker opp.

- Henvendelsene har dabbet litt av i det siste, men jeg får fortsatt meldinger jevnlig. På Tinder er det flere som spør hvordan det går med Zlatan, selv om jeg ikke nevner han, sier Sondre, og legger til:

- Jeg har vært på noen dates, men det har ikke utviklet seg til noe fast ennå. Jeg har ingen å ta med i juleselskap for å si det sånn.

Kan tenke seg mer TV

Dersom det skulle dukke opp flere muligheter innen TV, er ikke Sondre vond å be.

- Jeg syntes det var veldig gøy å lage «Fra bølle til bestevenn», jeg koste meg glugg i hjel. Om jeg får flere tilbud, sier jeg sikkert ja. En kompis sendte meg lenke hvor man kan melde seg på Farmen. Jeg gidder ikke å melde meg på selv, så det får noen andre gjøre.

- Sier du ja om du får tilbudet, da?

- Jeg er egentlig allergisk mot hest og sånt, men det hadde sikkert gått fint. Om jeg får tilbudet sier jeg nok ja, sier han med et smil.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer