Fra bølle til bestevenn

- Det blir ikke jul for Zlatan, uten Berit

Sondre og Zlatan er veldig glade i jul, og i år slipper Sondre å bekymre seg for to vesentlige ting, som har skapt mye frustrasjon tidligere.

GLAD I JUL: Både Sondre og Zlatan (og Berit) elsker jul. Foto: Privat
GLAD I JUL: Både Sondre og Zlatan (og Berit) elsker jul. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sondre Hole Nielsen (28) og yorkshireterrieren Zlatan sjarmerte mange TV-seere i årets sesong av «Fra bølle til bestevenn». Zlatan tisset inne, hele tiden, noe som var ekstremt frustrerende for Sondre. I tillegg til det, var bilkjøring et mareritt, da Zlatan hatet å kjøre bil.

På et tidspunkt hadde Sondre planer om å selge Zlatan, men det lot seg ikke gjøre, da han er altfor glad i sin lille venn – tross utfordringene. Takket være hundetrener Maren, har problemene blitt så å si borte.

- Det går veldig bra med Zlatan i dag. Jeg føler ikke at vi er helt i mål med bilkjøringen ennå, vi har litt å øve på, men han er 100 prosent stueren, og det er det viktigste.

Dette betyr at Sondre for én gangs skyld slipper å bekymre seg for tissingen til Zlatan innendørs, som han tidligere har måttet streve med, og ikke minst, betale for.

Blir mye bilkjøring i julen

Zlatan ble nylig fem år gammel, 3, desember, og det ble selvsagt feiret. Nå ser de begge to frem til julen, selv om corona-restriksjoner setter en liten demping på feiringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer