– Det blir ikke mer assistenter, kokker og sjåfører

Blogger Isabella Löwengrip er kjent for sin ekstravagante livsstil. Nå gjør hun helomvending.

FORANDRING FRYDER: Svenske Isabella «Blondinbella» Löwengrip deler via bloggen sin at hun nå sikter mot en enklere – som i mindre storslått – tilværelse. FOTO: Scanpix
FORANDRING FRYDER: Svenske Isabella «Blondinbella» Löwengrip deler via bloggen sin at hun nå sikter mot en enklere – som i mindre storslått – tilværelse. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Året var 2005. Svenske Isabella Löwengrip (29) begynte å blogge under aliaset «Blondinbella» i en alder av 14 år.

Lite visste den unge svensken om både suksessen og nedturene – og ikke minst medieoppslagene om begge deler – som ventet henne.

Bloggen ble etter hvert nabolandet vårts mest leste, og i årene som fulgte kunne hun smykke seg med titlene influencer, gründer, Sveriges mektigste næringslivskvinne, forfatter, foredragsholder... Listen er lang!

Se dette innlegget på Instagram

Monday ✨

Et innlegg delt av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

De siste årene har mediedekningen rundt Löwengrip for det meste omhandlet det turbulente; både på businessfronten og privat. Ekstra mye fokus har det vært på 29-åringen ekstravagante livsstil.

Overskriftene har blant annet tatt for seg kjøpet av en luksusvilla til omlag 30 millioner kroner og bruk av privatfly.

Det ble – naturligvis – ramaskrik da Löwengrip reklamerte for sistnevnte og oppfordret følgerne sine til å velge dét til neste reise...

I dokumentaren «Flip side» som kom ut tidligere i år – her følger vi stjernen mens hun forsøker å ekspandere forretningene sine til USA uten hell – tok hun dog avstand fra luksustilværelsen hun har vært kjent for.

Nå utdyper hun helomvendingen der det hele startet; på bloggen.

I et ferskt blogginnlegg forteller hun at hun skal ta en midlertidig pause fra jobb etter en høst preget av «blod, svette og tårer». Löwengrip har nemlig vært på randen av konkurs og sikter til salget av sitt eget kosmetikkmerke, Löwengrip Beauty, til det norske selskapet Dermanordic.

Hun deler også at hun har solgt villaen, til fordel for det hun beskriver som et mer beskjedent hjem på Lidingö utenfor Stockholm.

– Én ting jeg er sikker på, er at livet mitt kommer til å bli enklere. Det er noe jeg så hos Erik (eks-kjæresten, jour. anm.); en enkelhet på tross av kapital. Jeg elsket det, skriver svensken.

– Det blir ikke mer assistenter, kokker, sjåfører eller lignende. Jeg har kjøpt et vanlig hus og der vil jeg ha en vanlig hverdag. Jeg vil gi barna et vanlig liv.

Videre forteller tobarnsmoren at hun gleder seg stort til å tilbringe mer tid med sønnen Gillis (7) og datteren Sally Siri (4).

– Ingen flere stressende kvelder med jobbsamtaler, møter hjemme hos oss eller for mye barnevakttid. Nå kan jeg være ledig og enda mer mamma, avslutter Löwengrip.

LES OGSÅ: – Foreldre bruker nettbrettet som barnevakt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer