Prins George:

- Det blir litt rart å dra barn inn i denne settingen

Lille prins George (5) er med på best kledd-liste. Vi synes han er god og fin uansett hva han går kledd i!

PRINS GEORGE: Den fem år gamle prinsen har allerede gjort seg bemerket i den britiske kongefamilien - mest av alt fordi han er helt ekstremt skjønn! FOTO: NTB Scanpix
PRINS GEORGE: Den fem år gamle prinsen har allerede gjort seg bemerket i den britiske kongefamilien - mest av alt fordi han er helt ekstremt skjønn! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I septemberutgaven av britiske Tatler Magazine blir den uhøytidelige årets best kledde-listen publisert, og de som har gjort seg bemerket i året som er gått er blant andre menneskerettighetsadvokat Amal Clooney (30), Mamma Mia!-skuespiller Lily James (29) og klesdesigner Stella McCartney (46).

Ikke overraskende havnet også svigerinnene hertuginne Kate (36) og hertuginne Meghan (36) på listen - men de to mørkhårede skjønnhetene er ikke de eneste i den britiske kongefamilien som er med i kåringen. Også fem år gamle prins George befinner seg på listen!

Nå er det jo i utgangspunktet litt rart at man bedømmer små barns klesstil, for fokuset burde jo ikke ligge på hva barna går kledd i, men heller hvordan de ter seg. Når det er sagt er det fint å se at de faktisk har valgt prinsen fremfor lillesøsteren prinsesse Charlotte - som i utgangspunktet kanskje hadde vært det mest opplagte valget i en sånn kåring.

FIN FAMILIE: Prins George og prinsesse Charlotte hånd i hånd med pappa prins William i dåpen til lillebror prins Louis i juli. FOTO: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Prins George og prinsesse Charlotte hånd i hånd med pappa prins William i dåpen til lillebror prins Louis i juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

KKs utgavesjef Stine Therese Strand (27) er blant dem som reagerer på at Tatler Magazine har vurdert femåringens antrekk.

- Først må jeg si at jeg synes det er litt banalt å ta med en femåring i en «Best kledd»-kåring. Misforstå meg rett, prins George er helt nydelig og den preppy stilen hans er til å smelte av, men det blir litt rart å dra barn inn i denne settingen, mener hun.

LES OGSÅ: Grace ble den store «snakkisen» etter prinsebryllupet i 2011: - Hun må ha vært tidenes sureste blomsterpike!

Matcher ofte antrekkene til pappa prins William

Det er ingen tvil om at prins George er en sjarmerende og varm gutt, og han har ved flere anledninger vist at han er en omsorgsfull, nysgjerrig og leken femåring.

Prinsen har et svært nært forhold til sin far, og de to blir ofte sett hånd i hånd på offisielle tilstelninger. Det er også flere som har lagt merke til at den skjønne femåringen ofte stiller i matchende antrekk som prins William også gikk med da han var liten.

SOM TO DRÅPER VANN: Prins George (t.v.) på vei til lillesøsteren prinsesse Charlottes dåp i 2015. Pappa prins William til høyre. Bildet er tatt høsten 1984, og prins William er på vei for å besøke lillebror prins Harry for aller første gang. FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Prins George (t.v.) på vei til lillesøsteren prinsesse Charlottes dåp i 2015. Pappa prins William til høyre. Bildet er tatt høsten 1984, og prins William er på vei for å besøke lillebror prins Harry for aller første gang. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Prins George ble født 22. juli 2013, og er den tredje i rekken til den britiske tronen - bak farfar prins Charles (69) og pappa prins William.

Se flere bilder av den skjønne prinsen under:

LES OGSÅ: Derfor bruker ikke prins William giftering

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer