Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

- Det blir nok hektisk. Litt lite søvn, men veldig koselig

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud røper gladnyheten bare fem måneder etter sønnen kom til verden.

BLIR TOBARNSFORELDRE: Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik venter sitt andre barn. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BLIR TOBARNSFORELDRE: Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik venter sitt andre barn. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

For ganske nøyaktig ti måneder siden kunne «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (32) og Lene Sleperud (32) røpe at de ventet sitt første barn sammen.

Paret benyttet seg av IVF-behandling (Prøverørsbefruktning, journ.anm.) for å bli gravide, og Sleperud var den som skulle bære frem barnet.

Begge to var hele veien åpne om at det var en utfordrende og til tider svært vanskelig prosess, men alt ble verdt det da lille Max ble født i slutten av september i fjor.

Nå, bare fem måneder etter de ble foreldre for første gang, kan de røpe at de står overfor nok en familieforøkelse. De venter nemlig sitt andre barn på under ett år.

- Jeg er gravid, røper Garvik.

Nyheten har duoen også delt på hver sin Instagram-profil.

Denne gangen er det hun som bærer frem barnet.

- Formen har begynt å bli veldig bra. Jeg var veldig kvalm de første ukene. Jeg er litt trøttere enn normalt, men om det skyldes en baby som våkner hver time i løpet av natten, corona eller graviditeten er vanskelig å si, fleiper Garvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer