Basic Bitch

«Det er bedre å være en nier i Tønsberg enn en firer i Oslo»

I Basic Bitch møter vi jentene som ikke vil forlate den trygge hjembyen. For hva er galt med et helt vanlig liv.

BEFRIENDE: Emilie synes det er befriende å spille i en serie hvor jentene får lov til å være de håpløse. FOTO: Privat
BEFRIENDE: Emilie synes det er befriende å spille i en serie hvor jentene får lov til å være de håpløse. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

- Ordet vanlig har plutselig fått en negativ ladning. Man skal hvert fall ikke få et «vanlig liv», men til syvende og sist tror jeg det er det vi alle egentlig streber etter.

Det sier skuespiller Emilie Skolmen (27) i telefon til KK.

I 2002 sto hun som 9-åring på «MGP junior»-scenen med gruppen Slush og sangen «Febersky». Siden den gang har hun vært programleder i «Eurojackpot» på TV 2, jobbet som reporter i humorprogrammet «Kjendiskveld med Magnus Devold» på TV Norge, hatt flere humorinnslag i «Sølvrekka» og ledet programmet «Otto har fått nok» sammen med Otto Jespersen.

Nå er hun én av de fire hovedrollene til TVNorges nye humorserie «Basic Bitch», som ifølge Emilie ønsker å hylle det helt vanlige og nedpå livet som alle frykter i ungdomsårene. I serien følger man fire jenter fra Tønsberg som bor i et kollektiv, og som sammen prøver å finne ut av hvordan leve livet - både sammen og hver for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer