Bianca Ingrosso:

- Det er faktisk ikke retusjert

Bianca Ingrosso nekter for at det nye pressebildet er retusjert.

VEKKER OPPSIKT: Flere seere har reagert på at dette pressebildet av Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren er retusjert. Nå svarer de. Foto: Magfnus Ragnvid / Discovery+
VEKKER OPPSIKT: Flere seere har reagert på at dette pressebildet av Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren er retusjert. Nå svarer de. Foto: Magfnus Ragnvid / Discovery+ Vis mer
Publisert

De første episodene av den nye sesongen av den svenske realityserien «Walgrens Värld» slapp denne uken.

I den anledning har det dukket opp et nytt pressebilde av influenser Bianca Ingrosso (26) og moren Pernilla Wahlgren (53).

Ifølge Aftonbladet har imidlertid ikke pressebildet gått upåaktet hen, og flere har reagert på at bildet ser retusjert ut. Dette sier imidlertid ikke mor og datter seg enig i.

- Nei, faktisk ikke. Det eneste de har gjort, tror jeg, er å gjøre meg litt blekere. Det er veldig mye sminke, sier Ingrosso til Aftonbladet.

- Ser ut som at jeg har på et filter

Moren, Pernilla Wahlgren, på sin side mener at dagens influensere sminker seg ved å blant annet konturere ansiktet, og påpeker at hun selv er mer sminket som den eldre generasjonen.

Ingrosso understreker imidlertid at hun spesifikt valgte pressebildet fordi hun var ekstra fornøyd med det.

- Min makeup-artist sminket meg nesten slik at det ser litt photoshoppet ut, men det er faktisk ikke retusjert. Når hun sminker meg ser det nesten ut som at jeg har på et filter, som både er det syke og gøye med sminke. Det kalles konturering, sier Ingrosso.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer