- Det er fint å vise de ærlige bildene en gang i blant også

Influenser Anja Johansen mener det er viktig med en miks av både kjipe og gode dager på sosiale medier.

ENGASJERT: Influenser Anja Johansen brukte sosiale medier for å dele sitt sterke budskap om at det er menneskelig å dele både gode stunder og kjipe perioder i livet. FOTO: NTB scanpix
ENGASJERT: Influenser Anja Johansen brukte sosiale medier for å dele sitt sterke budskap om at det er menneskelig å dele både gode stunder og kjipe perioder i livet. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Sosiale medier er blitt en kanal hvor man kan legge ut polerte bilder, som kanskje ikke viser hele sannheten. Stadig flere kjendiskvinner har tatt et oppgjør med dette, og har brukt sosiale medier-profilene sine til å dele bilder «bak fasaden».

Blant dem er både den norske artisten Sandra Lyng (32) og den amerikanske supermodellen Ashely Graham, som begge har delt bilder av strekkmerkene sine.

Den norske influenseren Anja Johansen (32) støtter opp om dette, og delte et bilde av seg selv på Instagram, tatt mens hun lå på sykehuset etter fødselen av datteren Maud som kom til verden i desember 2018. Anja er forlovet med den tidligere svømmeren Lavrans Solli (27), og sammen har de to barn.

Hun mener at balanse er et viktig ord, og at det er viktig å både vise de kjipe dagene - og at det også er lov til å vise frem de fine stundene og opplevelsene man har. Les hele innlegget under:

«Jeg som alle andre liker å legge ut bilder der man føler seg vell, søt og der man ønsker kommentarer som - «søte deg, fine Anja, u go girl». Alle ønsker det. Hvem liker å legge ut et stygt bilde av seg selv sånn egentlig? Ja, sånn av og til er det greit å formidle at man har hatt en shitty dag, du føler deg rævva, og de mørke ringene under øynene er et faktum. Men la meg spørre deg, henger du opp «stygge» bilder av deg selv og familien på veggen? Printer du opp «stygge» bilder av deg selv i bryllupsinvitasjonen og skriver under? (...) Eh ja, det fint å være ærlig og vise det ærlig bildet en gang i blant for å vise at du også er som alle andre. Menneskelig. Men det er også menneskelig å vise det fine, de gode stundene, og at man har det fint mellom de kjipe periodene», skriver hun i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer