Jakten på kjærligheten

- Det er helt forjævlig å se han flørte med henne

Slik reagerte Vera da hun så Erlend og Silje kose seg på sofaen.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Erlend blir konfrontert av en veldig opprørt Vera. Foto: TV2
JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Erlend blir konfrontert av en veldig opprørt Vera. Foto: TV2 Vis mer
Publisert

Hittil har det gått ganske rolig for seg på gården til Erlend Christoffersen (40) på Finnskogen, men denne uken sprekker den idylliske boblen. Det hele starter under middagen med Erlends venner, hvor en a vde to gjenværende frierne, Silje, opplever å få litt for mange spørsmål fra venninnene til Erlend.

Erlend legger også merke til at det er hun som får de fleste spørsmålene, mens hans andre frier, Vera Movik Masternes (27), ikke blir «grillet» like mye. Silje legger ikke skjul på at det var tøft å stå i, og hun mener at det ikke bare er vennene til Erlend som skal like henne – det skal gå begge veier. Likevel valgte hun å tro på at det ville løse seg.

I dagens episode skal Erlend på date med begge damene, men like før daten med Vera, ligger han tett inntil Silje på sofaen. Vera ser det, og blir rett og slett forbanna.

- Det klarer jeg ikke å forholde meg til. Det er helt forjævlig å se han flørte og holde rundt henne, det gjør meg fysisk uvel og jeg klarer ikke å se på. Jeg blir sint når jeg ser dem sammen, og sinne er ikke en følelse jeg kjenner på ofte. Men nå vil jeg egentlig bare reise hjem, sier en tydelig opprørt Vera i episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.